Rakovi ove srijede treba ozbiljno da se pripreme za poslovni sastanak

gs
Foto: ilustracija

Mnogim znacima je danas posao u centru pažnje, neki znaci će se "opariti".

Šta očekuje vaš znak?

OVAN

Prijaju vam riječi i podrška od strane saradnika. Možete dobiti prijedlog o novom poslovnom projektu o kome bi vrijedilo razmisliti. Ipak, ne žurite sa odlučivanjem. Neko preuzima inicijativu i pokušava da vam pokaže svoju zainteresovanost.

BIK

Previše razmišljate I moguće je da ćete propustiti priliku za dogovor. Vodite računa da ne zaboravite na bitne sastanke koje ste ugovorili. Voljenoj osobi prija vaša inicijativa i angažovanost oko nje. Osjećate se dobro i to se na vama i vidi.

BLIZANCI

Danas imate važan poslovni razgovor. Moguće je da će biti prisutna i osoba koja je posredovala u ovom sastanku. Pažljivo napravite koncept razgovora da ne biste zaboravili bitne činjenice. Ispravite propust prema voljenoj osobi, posvetite joj se.

RAK

Potrebna vam je ozbiljna priprema za važan sastanak. Moguće je da će u sve ovo biti uključen i neko od vaših šefova. Potrudite se da ostavite dobar utisak. Za partnera ćete imati vremena samo u kasnim popodnevnim satima.

LAV

Pravo je vrijeme da jednu poslovnu obavezu privedete kraju. Moguće je da će vas drugi ometati, ali ćete ovo rješavati po kratkom postupku. Veliki planovi za izlaske ili za susret u toku popodnevnih sati. Provešćete se bolje nego što ste se nadali.

DJEVICA

Danas uspijevate da uklopite lične obaveze sa poslovnim. Doduše, biće vam potrebna velika organizovanost, ali stižete na vrijeme da sve završite. Zauzete Djevice danas neka posvete pažnju partneru, jer su lijepi i strasni trenuci pred vama.

VAGA

Usluga od strane kolege će vam pomoći da riješite jednu situaciju u svoju korist. Bićete iznenađeni podrškom koju ste dobili. Komunikacija sa partnerom može biti na granici rasprave, ali ćete je lako preokrenuti u strast, ukoliko se potrudite.

ŠKORPIJA

Danas imate odličnu i komunikaciju, ali i saradnju sa šefovima i osobama od autoriteta. Primjećujete da vas ljudi oko vas gledaju na drugačiji način nego do sada i zadovoljni ste postignutim. Danas vam je dan za flertovanje, za laku zabavu.

STRIJELAC

Šta god budete preduzimali, ići će vam od ruke. Nemojte ovo iskoristiti samo u poslovnom segmentu, već napravite i potez prema osobi koja vam se dopada ili se približite emotivnom partneru. Moguće je i novo poznanstvo.

JARAC

Neočekivano ćete dobiti finansijski priliv, i to je vjerovatno novac koji već neko vrijeme očekujete. U poslovnom segmentu jedan prilično miran i statičan dan. Dobro ste raspoloženi, pa ćete sa ukućanima stvoriti lijepu atmosferu.

VODOLIJA

Dan izuzetan za komunikaciju, za dogovore, za ostvarivanje kontakata sa ljudima koji vam mogu biti poslovno važni. Izuzetno ste dobro raspoloženi i možete pokrenuti na akciju i sebe i druge. Moguća je zanimljiva komunikacija sa nekim ko vas privlači.

RIBE

Neka fina poslovna ponuda može se otvoriti. Biće potrebno da odreagujete na vrijeme, nemojte odugovlačiti sa razmišljanjima. Oni koji su spremni za malo avanture, neka se aktiviraju, jer može doći do zanimljivog novog poznanstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana