Припадници овог знака су бахати, воле да се шепуре, али су најбоље вође

Г.С.
Припадници овог знака су бахати, воле да се шепуре, али су најбоље вође

Лав је ватрени знак хороскопа који одликује самоувjереност, драматичност и креативност.

Људи рођени у знаку Лава имају краљевско, поносно држање које је немогуће не примjетити. Рођене вође, способни су да остваре све што пожеле, а својим говором задржати пажњу околине. Премда у свему желе да буду најбољи, имају велико срце и спремни су да помогну драгим људима.

Увијек теже нечем новом и несвакидашњем, мрзе досадне рутине, зато кад се нађу у таквој животној ситуацији способни су да створе властиту драму и узбуђење.

Због свог живахног темперамента лако се извуку из лоших осјећаја, очаја или несрећних догађаја. Ако су несрећни, ствари ће узети у своје руке и настојати да исправе негативну ситуацију.

Привлаче људе својом жудњом за животом и топлим духом, па их је тешко не вољети. Углавном су прилично уравнотежени и реалистични људи. Лавови су прави пријатељи који могу све да опросте јер нису злопамтила.

Овом страственом, ватреном знаку треба партнер који је самосвијестан и на истом интелектуалном нивоу. Сексуални живот сваког Лава је врло авантуристичан, забаван и енергичан. Особе рођене под знаком Лава јасно разумију границе љубави и секса. Лавови захтијевају много од себе и својих партнера, пише хрватски Индекс.

Изузетно су осјетљиви, али то добро скривају. Њихов его захтијева поштовање и клањање па не пристају на понижење па чак ни од драгих особа.

Ипак имају и неке негативне особине. Гладни су пажње и обожавају да се шепуре. Помпезни су и ​​мисле да су стварно краљеви или краљице. Велики су снобови и могу бити врло охоли и бахати.

Познати Лавови су Мадона, Џенифер Лопез, Шарлиз Тхерон, Ким Катрал, Арнолд Шварценегер, Кевин Спејси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана