Pripadnici ovog znaka su bahati, vole da se šepure, ali su najbolje vođe

G.S.
Pripadnici ovog znaka su bahati, vole da se šepure, ali su najbolje vođe

Lav je vatreni znak horoskopa koji odlikuje samouvjerenost, dramatičnost i kreativnost.

Ljudi rođeni u znaku Lava imaju kraljevsko, ponosno držanje koje je nemoguće ne primjetiti. Rođene vođe, sposobni su da ostvare sve što požele, a svojim govorom zadržati pažnju okoline. Premda u svemu žele da budu najbolji, imaju veliko srce i spremni su da pomognu dragim ljudima.

Uvijek teže nečem novom i nesvakidašnjem, mrze dosadne rutine, zato kad se nađu u takvoj životnoj situaciji sposobni su da stvore vlastitu dramu i uzbuđenje.

Zbog svog živahnog temperamenta lako se izvuku iz loših osjećaja, očaja ili nesrećnih događaja. Ako su nesrećni, stvari će uzeti u svoje ruke i nastojati da isprave negativnu situaciju.

Privlače ljude svojom žudnjom za životom i toplim duhom, pa ih je teško ne voljeti. Uglavnom su prilično uravnoteženi i realistični ljudi. Lavovi su pravi prijatelji koji mogu sve da oproste jer nisu zlopamtila.

Ovom strastvenom, vatrenom znaku treba partner koji je samosvijestan i na istom intelektualnom nivou. Seksualni život svakog Lava je vrlo avanturističan, zabavan i energičan. Osobe rođene pod znakom Lava jasno razumiju granice ljubavi i seksa. Lavovi zahtijevaju mnogo od sebe i svojih partnera, piše hrvatski Indeks.

Izuzetno su osjetljivi, ali to dobro skrivaju. Njihov ego zahtijeva poštovanje i klanjanje pa ne pristaju na poniženje pa čak ni od dragih osoba.

Ipak imaju i neke negativne osobine. Gladni su pažnje i obožavaju da se šepure. Pompezni su i ​​misle da su stvarno kraljevi ili kraljice. Veliki su snobovi i mogu biti vrlo oholi i bahati.

Poznati Lavovi su Madona, Dženifer Lopez, Šarliz Theron, Kim Katral, Arnold Švarceneger, Kevin Spejsi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana