Припаднице ова три хороскопска знака су фаталне заводнице

ГС
Foto: Илустрација

Према астролозима, постоје жене које су погубне за мушкарце – могу да очарају скоро свакога и мушкарци не могу да их забораве.

Ко су ове 3 фаталне жене?

Ован

Жена ован увијек узима оно што јој припада, и скоро никада не каже “не“ када је секс у питању. Када уђе у собу, мушкарци је дефинитивно примијете одмах. Њена сексуална енергија и страст које је увијек прате, чине је веома привлачном. Ово је жена која никада не крије своја осјећања. Увијек је спремна на несташлуке у кревету, гдје умије да се потпуно препусти и проба нешто пикантно. То мушкарцима остане у сјећању, па увијек желе да јој се врате. Са њом никада није досадно.

Вага

Очаравају својом грациозношћу. Ако сте се заљубили у Вагу, очекујте много шарма, она својом елеганцијом може привући пажњу сваког мушкарца. Прије или касније, мушкарац постане веома слаб на њене чари и помало зависи од њених жеља. Она није тигрица у кревету, али је толико невина и шармантна да мушкарац поред ње и не примијети да је сексуални однос брзо завршио.

Шкорпија

Она је жена коју мушкарци никада неће заборавити због њених страствених несташлука и драматичног наступа. Жена Шкорпија ће сама освојити мушкарца, неће чекати да он освоји њу, јер јој то није довољно интересантно. Од мушкарца очекује да је прати и анимира, увијек и свуда. Обожава игре у кревету. Када мушкарац схвати да поред себе има овакву магичну љубавницу, биће презадовољан и увијек ће тражити репете, преносе Новости.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана