Pripadnice ova tri horoskopska znaka su fatalne zavodnice

GS
Foto: Ilustracija

Prema astrolozima, postoje žene koje su pogubne za muškarce – mogu da očaraju skoro svakoga i muškarci ne mogu da ih zaborave.

Ko su ove 3 fatalne žene?

Ovan

Žena ovan uvijek uzima ono što joj pripada, i skoro nikada ne kaže “ne“ kada je seks u pitanju. Kada uđe u sobu, muškarci je definitivno primijete odmah. Njena seksualna energija i strast koje je uvijek prate, čine je veoma privlačnom. Ovo je žena koja nikada ne krije svoja osjećanja. Uvijek je spremna na nestašluke u krevetu, gdje umije da se potpuno prepusti i proba nešto pikantno. To muškarcima ostane u sjećanju, pa uvijek žele da joj se vrate. Sa njom nikada nije dosadno.

Vaga

Očaravaju svojom gracioznošću. Ako ste se zaljubili u Vagu, očekujte mnogo šarma, ona svojom elegancijom može privući pažnju svakog muškarca. Prije ili kasnije, muškarac postane veoma slab na njene čari i pomalo zavisi od njenih želja. Ona nije tigrica u krevetu, ali je toliko nevina i šarmantna da muškarac pored nje i ne primijeti da je seksualni odnos brzo završio.

Škorpija

Ona je žena koju muškarci nikada neće zaboraviti zbog njenih strastvenih nestašluka i dramatičnog nastupa. Žena Škorpija će sama osvojiti muškarca, neće čekati da on osvoji nju, jer joj to nije dovoljno interesantno. Od muškarca očekuje da je prati i animira, uvijek i svuda. Obožava igre u krevetu. Kada muškarac shvati da pored sebe ima ovakvu magičnu ljubavnicu, biće prezadovoljan i uvijek će tražiti repete, prenose Novosti.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana