Прељуби је највише склон један знак Зодијака, док љубавна акција чека Овна

ГС
Прељуби је највише склон један знак Зодијака, док љубавна акција чека Овна

Прочитајте дневни хороскоп за 16. август 2022. године.

Ован

Посао: Максимално треба да се посветите неким ситнијим појединостима везаним за посао, нешто што нисте мењали одавно, сада је време да мењате.

Љубав: Ако сте жељни акције и промена на пољу љубавних релација, храбро напред, пратеће околности требало би да вам углавном иду на руку.

Здравље: Пријала би вам физичка активност.

Бик

Посао: Не би било лоше да своје жеље ускладите са актуелном ситуацијом, односно да ревидирате првобитне амбициозне планове јер вас и данас очекују бројне препреке на пољу реализације.

Љубав: На прву лопту чини се да је све у реду, а кад се мало загребе испод површине постоји незадовољство, страхови, оптерећеност многим питањима, а врло могуће и сумња и јака љубомора и то обострана.

Здравље: Будите умерени у свему.

Близанци

Посао: Себи можете највише помоћи, пре свега додатном реорганизацијом радних навика и прилагођавањем актуелним условима. Будите опрезни када су битни пословни договори у питању.

Љубав: Недостатак времена и пажње морате компензовати на неки начин драгој особи, сами пронађите метод да се некако уклопите.

Здравље: Напетост, раздражљивост.

Рак

Посао: Потрудите да завршите са обавезама које зависе од вас било да су у питању папирологија, договори или протоколи у самом извођењу посла.

Љубав: Имате фину прилику да драгој особи покажете своја искрена и најфинија осећања. Уживајте и дозирајте страсти.

Здравље: Чувајте се прехладе.

Лав

Посао: Пред вама су одличне могућности да остварите сарадњу са јаким фирмама или појединцима, а и иностранство постаје све актуелније.

Љубав: Можда би најбоље било да сва важна љубавна питања одложите до даљњег, а иницијативу током овог дана препустите другој страни.

Здравље: Довољно спавајте.

Девица

Посао: Будите свесни да је за реализацију неких идеја битно време, односно склапање још неколико коцкица у професионалном мозаику. На добром сте путу, време ради за вас.

Љубав: Планирајте неко заједничко путовање. Искористите одличан тренутак да се поново повежете и вратите једно другом.

Здравље: Врло добро.

Вага

Посао: Повећан обим посла очекује већину Вага и овог уторка. Одредите приоритете и покушајте да избегнете вербалне сукобе како са пословним сарадницима тако и надређенима.

Љубав: Пролазни флерт, ново познанство, могло би да вам поправи расположење током овог дана.

Здравље: Пад имунитета.

Шкорпија

Посао: Уместо да се бавите причом која ионако не даје резултате, порадите на томе да завршите обавезе које нисте привели крају, немојте да вас други опомињу.

Љубав: Савет би био да искочите са неким интересантним предлогом, отвореним разговором или заједнички негде отпутујете и мало се опустите.

Здравље: Будите умерени у свему.

Стрелац

Посао: Врло добар радни дан је пред Стрелчевима. Поред бројних добрих контаката очекује вас и краћи службени пут.

Љубав: Слободни Стрелчеви могу упознати неку интересантну особу која ће покренути тону емоција код њих. Постоји могућност уласка у везу, и савет је да не будете претерано неодлучни.

Здравље: Расипање енергије, довољно се одмарајте.

Јарац

Посао: Лоша радна атмосфера око вас утицаће и на квалитет вашег рада, па водите рачуна да не направите неке веће грешке у папирологији.

Љубав: Обоје сте напети, искључиви једно према другом, посесивни и нервозни што никако није добро и резултира дистанцом.

Здравље: Могућа главобоља.

Водолија

Посао: Потрудите се да смањите физичко оптерећење, немојте се расплинути на више страна, како бисте избегли веће трошење енергије него што је потребно а самим тим и пропусте који су такође могући.

Љубав: Уколико желите да себи приуштите осећај задовољства, будите крајње флексибилни према драгој особи.

Здравље: Могућа главобоља.

Рибе

Посао: Будите спремни да стрпљиво сачекате и поновите неколико пута, макар оне најважније пословне потезе, али никако немојте одустајати. Такође водите рачуна о комуникацији са блиским сарадницима.

Љубав: Веома повољне околности на вашем љубавном хоризонту указују да треба да се опуштено и без устезања препустите уживању у лепим тренуцима са вољеном особом.

Здравље: Јачајте имунитет, чувајте се вирусних инфекција

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана