Preljubi je najviše sklon jedan znak Zodijaka, dok ljubavna akcija čeka Ovna

GS
Preljubi je najviše sklon jedan znak Zodijaka, dok ljubavna akcija čeka Ovna

Pročitajte dnevni horoskop za 16. avgust 2022. godine.

Ovan

Posao: Maksimalno treba da se posvetite nekim sitnijim pojedinostima vezanim za posao, nešto što niste menjali odavno, sada je vreme da menjate.

Ljubav: Ako ste željni akcije i promena na polju ljubavnih relacija, hrabro napred, prateće okolnosti trebalo bi da vam uglavnom idu na ruku.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Ne bi bilo loše da svoje želje uskladite sa aktuelnom situacijom, odnosno da revidirate prvobitne ambiciozne planove jer vas i danas očekuju brojne prepreke na polju realizacije.

Ljubav: Na prvu loptu čini se da je sve u redu, a kad se malo zagrebe ispod površine postoji nezadovoljstvo, strahovi, opterećenost mnogim pitanjima, a vrlo moguće i sumnja i jaka ljubomora i to obostrana.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Blizanci

Posao: Sebi možete najviše pomoći, pre svega dodatnom reorganizacijom radnih navika i prilagođavanjem aktuelnim uslovima. Budite oprezni kada su bitni poslovni dogovori u pitanju.

Ljubav: Nedostatak vremena i pažnje morate kompenzovati na neki način dragoj osobi, sami pronađite metod da se nekako uklopite.

Zdravlje: Napetost, razdražljivost.

Rak

Posao: Potrudite da završite sa obavezama koje zavise od vas bilo da su u pitanju papirologija, dogovori ili protokoli u samom izvođenju posla.

Ljubav: Imate finu priliku da dragoj osobi pokažete svoja iskrena i najfinija osećanja. Uživajte i dozirajte strasti.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Lav

Posao: Pred vama su odlične mogućnosti da ostvarite saradnju sa jakim firmama ili pojedincima, a i inostranstvo postaje sve aktuelnije.

Ljubav: Možda bi najbolje bilo da sva važna ljubavna pitanja odložite do daljnjeg, a inicijativu tokom ovog dana prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Dovoljno spavajte.

Devica

Posao: Budite svesni da je za realizaciju nekih ideja bitno vreme, odnosno sklapanje još nekoliko kockica u profesionalnom mozaiku. Na dobrom ste putu, vreme radi za vas.

Ljubav: Planirajte neko zajedničko putovanje. Iskoristite odličan trenutak da se ponovo povežete i vratite jedno drugom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Povećan obim posla očekuje većinu Vaga i ovog utorka. Odredite prioritete i pokušajte da izbegnete verbalne sukobe kako sa poslovnim saradnicima tako i nadređenima.

Ljubav: Prolazni flert, novo poznanstvo, moglo bi da vam popravi raspoloženje tokom ovog dana.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Umesto da se bavite pričom koja ionako ne daje rezultate, poradite na tome da završite obaveze koje niste priveli kraju, nemojte da vas drugi opominju.

Ljubav: Savet bi bio da iskočite sa nekim interesantnim predlogom, otvorenim razgovorom ili zajednički negde otputujete i malo se opustite.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Strelac

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Strelčevima. Pored brojnih dobrih kontakata očekuje vas i kraći službeni put.

Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti tonu emocija kod njih. Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni.

Zdravlje: Rasipanje energije, dovoljno se odmarajte.

Jarac

Posao: Loša radna atmosfera oko vas uticaće i na kvalitet vašeg rada, pa vodite računa da ne napravite neke veće greške u papirologiji.

Ljubav: Oboje ste napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i nervozni što nikako nije dobro i rezultira distancom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Potrudite se da smanjite fizičko opterećenje, nemojte se rasplinuti na više strana, kako biste izbegli veće trošenje energije nego što je potrebno a samim tim i propuste koji su takođe mogući.

Ljubav: Ukoliko želite da sebi priuštite osećaj zadovoljstva, budite krajnje fleksibilni prema dragoj osobi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Budite spremni da strpljivo sačekate i ponovite nekoliko puta, makar one najvažnije poslovne poteze, ali nikako nemojte odustajati. Takođe vodite računa o komunikaciji sa bliskim saradnicima.

Ljubav: Veoma povoljne okolnosti na vašem ljubavnom horizontu ukazuju da treba da se opušteno i bez ustezanja prepustite uživanju u lepim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Jačajte imunitet, čuvajte se virusnih infekcija

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana