Предстојећи викенд биће најљепши за ова четири знака Зодијака!

ГС
Предстојећи викенд биће најљепши за ова четири знака Зодијака!

Ако сте рођени у једном од ова четири знака Зодијака, имајте на уму да нема сумње да слиjеде промјене током предстојећег викенда.

ВАГА

Овај викенд вама доноси остварење жеље. Ви сте знак који је много патио због љубави али свему је крај јер у ваш живот коначно долази неко ко ће вас вољети на прави начин.

Оно сто морамо да кажемо јесте да ће ово бити дани током којих ћете спознати да постоји неко коме сте јако важни и драги. Све остало је на вама. Постоји једна особа из ваше прошлости која је спремна да се бори за вас. Неко је спреман да вам своју љубав доказе на дјелу. Само је важно да не обећавате оно што нисте у стању да испуните јер све остало зависи само од вас.

Ово може да буде најљепши викенд у вашем животу. Али, наравно, коначна одлука је на вама.

СТРИЈЕЛАЦ

Вама ће овај викенд донети промјене. Ако ће неко моћи да каже да је срећан и да је добио оно сто је желио онда сте то ви. Постоји неко ко је спреман да вам у свему буде подршка и ослонац.

Дакле, вама ће овај викенд донијети нову шансу за љубав. Само ви знате да ли према тој особи осјећате исто и да ли са њом уопште желите то сто она жели са вама. Али, ако сте спремни за нови љубав, и ако осјећате исто онда би за вас овај викенд могао да донесе остварење највеће жеље. Мислите о томе и фокусирајте се на своје жеље, потребе, и на све сто слиједи.

ЈАРАЦ

Драги јарчеви, вама ће овај викенд донијети праву љубав. Дакле вама слиједи викенд када ће можда чак да услиједи и сусрет који би могао да буде љубав на први поглед. Све остало је само на вама. Постоји неко ко вас воли искрено и ко је спреман да вам буде подршка и ослонац, али ви према тој особи не осјећате исто. Но, наредна два дана ће донијети сусрет сродних душа, и напокон су пред вама тренуци током којих ћете искрено уживати.

Када неко умије да воли као ви, када неко уме да се преда, посвети себи и ономе што воли, онда тај неко и буде срећан. Важно је да знате шта је оно сто желите и да се понашате у складу са својим жељама. Много тога је на вама али је вазно да кажемо да не би сте требали да се фокусирате на друге људе већ на себе.

РИБЕ

Када сте ви у питању, бићемо кратки и рећи да је јасно да вас чека викенд из снова. Вама ће наредна два дана донијети помирење са неким из ваше прошлости.

Јасно је да вам неко многонедостаје али ћете сазнати да је обострано. Да сте и ви тој особи у мислима, и све остало је само на вама. Свакако да вам може бити лијепо чак и ако сте сами и слободни јер сте ви знак који ће добити прилику да узме свој живот у своје руке.

 

Ако маштате о неком помирењу, знајте да је сада право вријеме за то, и да се све може средити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана