Predstojeći vikend biće najljepši za ova četiri znaka Zodijaka!

GS
Predstojeći vikend biće najljepši za ova četiri znaka Zodijaka!

Ako ste rođeni u jednom od ova četiri znaka Zodijaka, imajte na umu da nema sumnje da slijede promjene tokom predstojećeg vikenda.

VAGA

Ovaj vikend vama donosi ostvarenje želje. Vi ste znak koji je mnogo patio zbog ljubavi ali svemu je kraj jer u vaš život konačno dolazi neko ko će vas voljeti na pravi način.

Ono sto moramo da kažemo jeste da će ovo biti dani tokom kojih ćete spoznati da postoji neko kome ste jako važni i dragi. Sve ostalo je na vama. Postoji jedna osoba iz vaše prošlosti koja je spremna da se bori za vas. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na djelu. Samo je važno da ne obećavate ono što niste u stanju da ispunite jer sve ostalo zavisi samo od vas.

Ovo može da bude najljepši vikend u vašem životu. Ali, naravno, konačna odluka je na vama.

STRIJELAC

Vama će ovaj vikend doneti promjene. Ako će neko moći da kaže da je srećan i da je dobio ono sto je želio onda ste to vi. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrška i oslonac.

Dakle, vama će ovaj vikend donijeti novu šansu za ljubav. Samo vi znate da li prema toj osobi osjećate isto i da li sa njom uopšte želite to sto ona želi sa vama. Ali, ako ste spremni za novi ljubav, i ako osjećate isto onda bi za vas ovaj vikend mogao da donese ostvarenje najveće želje. Mislite o tome i fokusirajte se na svoje želje, potrebe, i na sve sto slijedi.

JARAC

Dragi jarčevi, vama će ovaj vikend donijeti pravu ljubav. Dakle vama slijedi vikend kada će možda čak da uslijedi i susret koji bi mogao da bude ljubav na prvi pogled. Sve ostalo je samo na vama. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam bude podrška i oslonac, ali vi prema toj osobi ne osjećate isto. No, naredna dva dana će donijeti susret srodnih duša, i napokon su pred vama trenuci tokom kojih ćete iskreno uživati.

Kada neko umije da voli kao vi, kada neko ume da se preda, posveti sebi i onome što voli, onda taj neko i bude srećan. Važno je da znate šta je ono sto želite i da se ponašate u skladu sa svojim željama. Mnogo toga je na vama ali je vazno da kažemo da ne bi ste trebali da se fokusirate na druge ljude već na sebe.

RIBE

Kada ste vi u pitanju, bićemo kratki i reći da je jasno da vas čeka vikend iz snova. Vama će naredna dva dana donijeti pomirenje sa nekim iz vaše prošlosti.

Jasno je da vam neko mnogonedostaje ali ćete saznati da je obostrano. Da ste i vi toj osobi u mislima, i sve ostalo je samo na vama. Svakako da vam može biti lijepo čak i ako ste sami i slobodni jer ste vi znak koji će dobiti priliku da uzme svoj život u svoje ruke.

 

Ako maštate o nekom pomirenju, znajte da je sada pravo vrijeme za to, i da se sve može srediti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana