Понедељак је Близанци су супер расположени

ГС
Foto: илустрација

Почетак нове радне недјеље је пред нама.

Чини се да су овог понедељка звијезде спремне да испуне многе жеље.

Провјерите шта је то што очекује ваш хороскопски знак.

ОВАН

Одличан однос са онима са којима долазите у контакт. Сарадници имају разумјевања за вашу повремену нервозу и биће лако договорити се и успоставити добру радну атмосферу. Потребно вам је да се партнер више потруди око вас, да вам покаже више пажње.

БИК

Неко вас је својом примједбом натјерао да се замислите и сада нисте сигурни да ли су ваши потези били прави. Немојте себи кварити дан претјераним размишљањима. Добре могућности за зараду. Некима се смијеши интензивна комуникација или чак авантура.

БЛИЗАНЦИ

Одлично се осјећате и у пословном сегменту ћете функционисати врло добро. Ваше расположење је заразно и успјећете да све око себе анимирате и насмијете. Очекујте прилично изненадан позив за излазак од особе коју релативно скоро познајете.

РАК

Ријешили сте да уведете неке промјене код себе и да се на другачији начин поставите према особама са којима сарађујете. Не желите више да се трудите око нечега (или некога). Дан одличан за неке фине тренутке у оквиру породице.

ЛАВ

Пријатељи вам могу помоћи, јер ће вас препоручити или пак посредовати по једном питању које вам је битно. Имате осјећај да ћете успјети да завршите оно што сте наумили, и вјероватно не гријешите. Прија вам да будете у покрету, прошетајте са вољеном особом.

ДЈЕВИЦА

Неке битне информације или папири које сте чекали, стижу до вас. Можете покренути договор или потписати важан уговор. Било би добро да се данас више ангажујете око особе која вам је интересантна, јер можете лако покренути комуникацију.

ВАГА

Пословне околности вас подржавају, а и ви сте у одличном расположењу. Некако се све намјешта баш у вашу корист и ове тренутке би требало искористити. Потрудите се да уговорите излазак са симпатијом или са вољеном особом, јер ћете се одлично провести.

ШКОРПИЈА

Несигурни сте како да поступите у једној ситуацији. Добили сте „сигнал“ али се бојите да не повучете преурањен потез. Расположење вам није лоше, али сте повремено нервозни па би било добро да то контролишете да не бисте покварили однос са вољеном особом.

СТРИЈЕЛАЦ

Данас укључите више дипломатије и лако ћете ублажити или избјећи непријатну пословну ситуацију. Понашање партнера вам је симпатично, али не волите када претјерује у неким својим поступцима. Повремено сматрате да се понаша незрело.

ЈАРАЦ

Покушавате да направите договор са надређенима, али добијате само обећања. Сматрате да неко од колега претерује са немарним односом према обавезама. Неко покушава да успостави јачу комуникацију са вама, али се ви склањате.

ВОДОЛИЈА

Са нестрпљењем очекујете један сусрет, јер сте свјесни да би ова особа могла да вам доста помогне у послу. Будите спремни на промјене у плановима или на кашњење друге стране. Иако сте прилично уморни, не желите да пропустите сусрет са вољеном особом.

РИБЕ

Иако ће ситуације на послу бити доста ужурбане и са пуно обавеза, успјевате да се снађете на прави начин. На све ово – у одличном сте расположењу, највише заслугом једне особе са којом константно флертујете. Могуће је да је то и неко од колега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана