Ponedeljak je Blizanci su super raspoloženi

GS
Foto: ilustracija

Početak nove radne nedjelje je pred nama.

Čini se da su ovog ponedeljka zvijezde spremne da ispune mnoge želje.

Provjerite šta je to što očekuje vaš horoskopski znak.

OVAN

Odličan odnos sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Saradnici imaju razumjevanja za vašu povremenu nervozu i biće lako dogovoriti se i uspostaviti dobru radnu atmosferu. Potrebno vam je da se partner više potrudi oko vas, da vam pokaže više pažnje.

BIK

Neko vas je svojom primjedbom natjerao da se zamislite i sada niste sigurni da li su vaši potezi bili pravi. Nemojte sebi kvariti dan pretjeranim razmišljanjima. Dobre mogućnosti za zaradu. Nekima se smiješi intenzivna komunikacija ili čak avantura.

BLIZANCI

Odlično se osjećate i u poslovnom segmentu ćete funkcionisati vrlo dobro. Vaše raspoloženje je zarazno i uspjećete da sve oko sebe animirate i nasmijete. Očekujte prilično iznenadan poziv za izlazak od osobe koju relativno skoro poznajete.

RAK

Riješili ste da uvedete neke promjene kod sebe i da se na drugačiji način postavite prema osobama sa kojima sarađujete. Ne želite više da se trudite oko nečega (ili nekoga). Dan odličan za neke fine trenutke u okviru porodice.

LAV

Prijatelji vam mogu pomoći, jer će vas preporučiti ili pak posredovati po jednom pitanju koje vam je bitno. Imate osjećaj da ćete uspjeti da završite ono što ste naumili, i vjerovatno ne griješite. Prija vam da budete u pokretu, prošetajte sa voljenom osobom.

DJEVICA

Neke bitne informacije ili papiri koje ste čekali, stižu do vas. Možete pokrenuti dogovor ili potpisati važan ugovor. Bilo bi dobro da se danas više angažujete oko osobe koja vam je interesantna, jer možete lako pokrenuti komunikaciju.

VAGA

Poslovne okolnosti vas podržavaju, a i vi ste u odličnom raspoloženju. Nekako se sve namješta baš u vašu korist i ove trenutke bi trebalo iskoristiti. Potrudite se da ugovorite izlazak sa simpatijom ili sa voljenom osobom, jer ćete se odlično provesti.

ŠKORPIJA

Nesigurni ste kako da postupite u jednoj situaciji. Dobili ste „signal“ ali se bojite da ne povučete preuranjen potez. Raspoloženje vam nije loše, ali ste povremeno nervozni pa bi bilo dobro da to kontrolišete da ne biste pokvarili odnos sa voljenom osobom.

STRIJELAC

Danas uključite više diplomatije i lako ćete ublažiti ili izbjeći neprijatnu poslovnu situaciju. Ponašanje partnera vam je simpatično, ali ne volite kada pretjeruje u nekim svojim postupcima. Povremeno smatrate da se ponaša nezrelo.

JARAC

Pokušavate da napravite dogovor sa nadređenima, ali dobijate samo obećanja. Smatrate da neko od kolega preteruje sa nemarnim odnosom prema obavezama. Neko pokušava da uspostavi jaču komunikaciju sa vama, ali se vi sklanjate.

VODOLIJA

Sa nestrpljenjem očekujete jedan susret, jer ste svjesni da bi ova osoba mogla da vam dosta pomogne u poslu. Budite spremni na promjene u planovima ili na kašnjenje druge strane. Iako ste prilično umorni, ne želite da propustite susret sa voljenom osobom.

RIBE

Iako će situacije na poslu biti dosta užurbane i sa puno obaveza, uspjevate da se snađete na pravi način. Na sve ovo – u odličnom ste raspoloženju, najviše zaslugom jedne osobe sa kojom konstantno flertujete. Moguće je da je to i neko od kolega.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana