Почиње најмоћнији астро-период и траје све до јануара 2021.

Г.С.
Почиње најмоћнији астро-период и траје све до јануара 2021.

Ушли смо прије недељу дана у нов астролошки циклус, циклус који ће трајати све до 28.01.2021. године. Ово је период у којем ћемо окренути неке нове странице у нашим животима и кренути неким новим путевима.

 

Ово ће бити изузетно снажан период, а неке судбински записане догађаје никако нећемо моћи да избјегнемо. У наредном периоду ће се активирати Мјесечеви чворови, а астролози објашњавају шта то заправо значи и како ће утицати на наше животе. Мјесец, Меркур и Сунце су били у коњункцији и тако удружени били су окидач за активацију Мјесечевих чворова.

Неки чворове зову и вратима судбине, а други за њих кажу да су врата карме. Мјесечеви чворови представљају имагинарне тачке у астрологији и нашим хороскопима, тачке којима се одвија путовање душе кроз овај живот, од прошлости ка будућности уз судбинске догађаје.

Од августа ове године чворови се налазе на оси Близанац - Стрелац.

Посљедњи пут чворови су били на истим позицијама у периоду од 13.10.2001. до 14.04.2003. године, па пробајте да се сјетите које теме су вам тада у животу биле актуалне јер можда је сада дошло вријеме за ревизију истих.

Окрећемо неке нове странице у нашим животима и крећемо неким новим путевима. Овај период ће имати већи утицај на подзнаке, него на сам знак. Ево како ће овај период утицати на сваки понаособ:

Ован

Особама са подзнаком у Овну овај период се одвија у 6. кући, кући посла, здравља, кућних љубимаца и свакодневних активности. Можете очекивати промјену посла, као и могућност промјене свакодневице.

Бик

Биковима овај период доноси промјене везане за љубав, задовољство и дјецу. Предстојећи период доноси слободнима могућност нових љубави. Заузети би могли да везу подигну на виши ниво.

Близанци

Особе у знаку Близанаца могу очекивати врло повољне промјене и новости у периоду који долази. Очекујте много дружења, кретања и изненадних лијепих сусрета. Такође, можете очекивати промјене везане за дом, породицу, постоји могућност промјене мјеста пребивања.

Рак

Особе у чијем подзнаку се налази Рак ће највише осјетити промјене у овом периоду. Очекујте врло динамичан период, пун дружења и промјена на пољу љубави.

Лав

Можда ћете осјетити да сте стигли до тренутка када вам је промјена преко потребна. Пожелећете да се помјерите са мјеста на коме се сада налазите, промените изглед, стил облачења и имиџ уопштено. Период пред вама вам доноси већу количину новца.

Дјевица

Обратите пажњу на своје снове и интуицију и следите их. Предстоје вам тајне авантуре или љубавне везе скривене од очију јавности или љубав са особом из далека.

Вага

Спремите се за пословне промене. Постоји велика могућност за остварење великих жеља.

Шкорпија

Трудите се што више на пословном плану, јер је период пред вама одличан за напредовање у каријери.

Стрелац

Промјене и новине вам предстоје на пољу каријере, а постоји могућност и да добијете занимљиву понуду из иностранства. Бићете динамични, активни и успјешни. Све околности ће вам ићи наруку.

Јарац

Спајају се прошлост и садашњост. У наредом периоду доћи ће на наплату неки дугови и неразјашњене ситуације које сте оставили иза себе.

Водолија

Повољан период за љубав вас очекује.

Рибе

Они коју су незапослени требали би да искористе ово вријеме да се покрену по том питању јер су шансе за напредак велике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана