Počinje najmoćniji astro-period i traje sve do januara 2021.

G.S.
Počinje najmoćniji astro-period i traje sve do januara 2021.

Ušli smo prije nedelju dana u nov astrološki ciklus, ciklus koji će trajati sve do 28.01.2021. godine. Ovo je period u kojem ćemo okrenuti neke nove stranice u našim životima i krenuti nekim novim putevima.

 

Ovo će biti izuzetno snažan period, a neke sudbinski zapisane događaje nikako nećemo moći da izbjegnemo. U narednom periodu će se aktivirati Mjesečevi čvorovi, a astrolozi objašnjavaju šta to zapravo znači i kako će uticati na naše živote. Mjesec, Merkur i Sunce su bili u konjunkciji i tako udruženi bili su okidač za aktivaciju Mjesečevih čvorova.

Neki čvorove zovu i vratima sudbine, a drugi za njih kažu da su vrata karme. Mjesečevi čvorovi predstavljaju imaginarne tačke u astrologiji i našim horoskopima, tačke kojima se odvija putovanje duše kroz ovaj život, od prošlosti ka budućnosti uz sudbinske događaje.

Od avgusta ove godine čvorovi se nalaze na osi Blizanac - Strelac.

Posljednji put čvorovi su bili na istim pozicijama u periodu od 13.10.2001. do 14.04.2003. godine, pa probajte da se sjetite koje teme su vam tada u životu bile aktualne jer možda je sada došlo vrijeme za reviziju istih.

Okrećemo neke nove stranice u našim životima i krećemo nekim novim putevima. Ovaj period će imati veći uticaj na podznake, nego na sam znak. Evo kako će ovaj period uticati na svaki ponaosob:

Ovan

Osobama sa podznakom u Ovnu ovaj period se odvija u 6. kući, kući posla, zdravlja, kućnih ljubimaca i svakodnevnih aktivnosti. Možete očekivati promjenu posla, kao i mogućnost promjene svakodnevice.

Bik

Bikovima ovaj period donosi promjene vezane za ljubav, zadovoljstvo i djecu. Predstojeći period donosi slobodnima mogućnost novih ljubavi. Zauzeti bi mogli da vezu podignu na viši nivo.

Blizanci

Osobe u znaku Blizanaca mogu očekivati vrlo povoljne promjene i novosti u periodu koji dolazi. Očekujte mnogo druženja, kretanja i iznenadnih lijepih susreta. Takođe, možete očekivati promjene vezane za dom, porodicu, postoji mogućnost promjene mjesta prebivanja.

Rak

Osobe u čijem podznaku se nalazi Rak će najviše osjetiti promjene u ovom periodu. Očekujte vrlo dinamičan period, pun druženja i promjena na polju ljubavi.

Lav

Možda ćete osjetiti da ste stigli do trenutka kada vam je promjena preko potrebna. Poželećete da se pomjerite sa mjesta na kome se sada nalazite, promenite izgled, stil oblačenja i imidž uopšteno. Period pred vama vam donosi veću količinu novca.

Djevica

Obratite pažnju na svoje snove i intuiciju i sledite ih. Predstoje vam tajne avanture ili ljubavne veze skrivene od očiju javnosti ili ljubav sa osobom iz daleka.

Vaga

Spremite se za poslovne promene. Postoji velika mogućnost za ostvarenje velikih želja.

Škorpija

Trudite se što više na poslovnom planu, jer je period pred vama odličan za napredovanje u karijeri.

Strelac

Promjene i novine vam predstoje na polju karijere, a postoji mogućnost i da dobijete zanimljivu ponudu iz inostranstva. Bićete dinamični, aktivni i uspješni. Sve okolnosti će vam ići naruku.

Jarac

Spajaju se prošlost i sadašnjost. U naredom periodu doći će na naplatu neki dugovi i nerazjašnjene situacije koje ste ostavili iza sebe.

Vodolija

Povoljan period za ljubav vas očekuje.

Ribe

Oni koju su nezaposleni trebali bi da iskoriste ovo vrijeme da se pokrenu po tom pitanju jer su šanse za napredak velike.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana