Пет знакова Зодијака којима увијек нешто фали

ГС
Foto: илустрација

Овнове је тешко задовољити, јер увијек траже нешто ново, Близанци имају тренутке праве среће, али сами себи не дозвољавају да предуго уживају у њима.

Ових пет хороскопских знакова не знају да уживају у тренутку среће, код њих увијек постоји неки извор фрустрације.

1. Стријелац

Стријелчеви су познати као авантуристи, њима је потребно да увијек буду у центру пажње. Уколико то није случај често ћете их чути како се жале на све и свакога у својој околини. Мали тренуци среће им пуно не значе. Њих привлачи неочекивано, велико или непознато и само то их може привремено учинити задовољним. Ако то немају осјећају се фрустрирано и несрећно.

2. Јарац

Узрок незадовољства Јарчева често лежи у њиховој неповољној финансијској ситуацији. Никада нису срећни, јер немају довољно новаца за штедњу, а некада чак ни за свакодневне потребе. Они увијек раде и штеде - труде се да створе финансијску сигурност, али проблем је у томе што они никад нису задовољни. Једноставно не знају да се опусте и успоре, не цијене оно што већ имају.

3. Ован

Овнове је тешко задовољити јер увијек траже нешто ново: веће узбуђење, тежи изазов или тест који је немогуће ријешити. Они не желе да уживају у тренутку, а ни успјеси из прошлости им не пружају задовољство. Један од начина да препознате незадовољство код Овна су изјаве о томе да сања да је на неком другом мјесту или да ради нешто сасвим супротно од оног чиме се бави тог тренутка. Оно што имају сада, њима никад није довољно, увијек теже за нечим другим. То их фрустрира и ставара им додатно незадовољство.

4. Близанци

Близанци имају тренутке праве среће, али не допуштају себи да дуго уживају у њима. Потребан им је стални прилив нових идеја, нових људи, као и животне промјене како би се осјећали живима. Ако успоре или се опусте постоји ризик да ће запасти у депресију. Ако се око њих не дешава нешто ново врло брзо могу да почну да се осјећају заробљено и немоћно.

5. Водолија

Водолије ништа не задовољава на дуже стазе. Након што постигну циљ брзо ће себи поставити нови. Припадници овог знака специфични су по ако константно не раде на некој врсти побољшања или иновације досађују се, а тада долази и до пада животне енергије. Када је Водолија задовољна неће ризиковати и постављати нове изазове. Ипак, стање среће код њих кратко траје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана