Pet znakova Zodijaka kojima uvijek nešto fali

GS
Foto: ilustracija

Ovnove je teško zadovoljiti, jer uvijek traže nešto novo, Blizanci imaju trenutke prave sreće, ali sami sebi ne dozvoljavaju da predugo uživaju u njima.

Ovih pet horoskopskih znakova ne znaju da uživaju u trenutku sreće, kod njih uvijek postoji neki izvor frustracije.

1. Strijelac

Strijelčevi su poznati kao avanturisti, njima je potrebno da uvijek budu u centru pažnje. Ukoliko to nije slučaj često ćete ih čuti kako se žale na sve i svakoga u svojoj okolini. Mali trenuci sreće im puno ne znače. Njih privlači neočekivano, veliko ili nepoznato i samo to ih može privremeno učiniti zadovoljnim. Ako to nemaju osjećaju se frustrirano i nesrećno.

2. Jarac

Uzrok nezadovoljstva Jarčeva često leži u njihovoj nepovoljnoj finansijskoj situaciji. Nikada nisu srećni, jer nemaju dovoljno novaca za štednju, a nekada čak ni za svakodnevne potrebe. Oni uvijek rade i štede - trude se da stvore finansijsku sigurnost, ali problem je u tome što oni nikad nisu zadovoljni. Jednostavno ne znaju da se opuste i uspore, ne cijene ono što već imaju.

3. Ovan

Ovnove je teško zadovoljiti jer uvijek traže nešto novo: veće uzbuđenje, teži izazov ili test koji je nemoguće riješiti. Oni ne žele da uživaju u trenutku, a ni uspjesi iz prošlosti im ne pružaju zadovoljstvo. Jedan od načina da prepoznate nezadovoljstvo kod Ovna su izjave o tome da sanja da je na nekom drugom mjestu ili da radi nešto sasvim suprotno od onog čime se bavi tog trenutka. Ono što imaju sada, njima nikad nije dovoljno, uvijek teže za nečim drugim. To ih frustrira i stavara im dodatno nezadovoljstvo.

4. Blizanci

Blizanci imaju trenutke prave sreće, ali ne dopuštaju sebi da dugo uživaju u njima. Potreban im je stalni priliv novih ideja, novih ljudi, kao i životne promjene kako bi se osjećali živima. Ako uspore ili se opuste postoji rizik da će zapasti u depresiju. Ako se oko njih ne dešava nešto novo vrlo brzo mogu da počnu da se osjećaju zarobljeno i nemoćno.

5. Vodolija

Vodolije ništa ne zadovoljava na duže staze. Nakon što postignu cilj brzo će sebi postaviti novi. Pripadnici ovog znaka specifični su po ako konstantno ne rade na nekoj vrsti poboljšanja ili inovacije dosađuju se, a tada dolazi i do pada životne energije. Kada je Vodolija zadovoljna neće rizikovati i postavljati nove izazove. Ipak, stanje sreće kod njih kratko traje.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana