Овог уторка Стријелцу је потребна подршка

ГС
Foto: илустрација

Биће ово један сасвим лијеп дан за већину астро припадника.

Неки ће чак моћи да исправе грешке које су направили у претходном периоду.

ОВАН

Прави дан да исправите пропусте или да завршите са оптерећујућом обавезом. Брзо размишљјате и активни сте, па искористите ово. Са вољеном особом је сада могуће побољшати комуникацију, могућност једног доста интензивног сусрета.

БИК

Особе које су вам пословно битне данас позитивно реагују на ваше приједлоге и лако ће се доћи до договора. Не устручавајте се да изнесете своје мишљење. Одличан моменат да ситним знаком пажње обрадујете вољену особу.

БЛИЗАНЦИ

Можете на лакши начин покренути неке ствари у пословном сегменту. Околина позитивно дјелује на вас и даје вам подстицај за све оно што радите. Данас ћете добити потврду да је једна особа заинтересована за вас. Јака комуникација.

РАК

Можда сте мислили да је ваш план превише амбициозан, али ћете увидјети да га је могуће остварити. Прихватите приједлог једне особе и саслушајте шта она има да каже по овом питању. Мало сте нервозни, па ће вољена особа сматрати да вас је нечим изиритирала.

ЛАВ

Данас сте максимално професионални по питању обавеза. Други вас подржавају у вашим плановима. Емотивни партнер је данас спреман на више прилагођавања, јер жели да се уклопи са вама. Покажите му да то умијете да цијените.

ДЈЕВИЦА

Јако добро и подстицајно расположење и велика воља да битне обавезе приведете крају. Будите пажљивији, јер је отворен простор за грешке у брзини. Са вољеном особом поразговарајте по питањима која су правила проблем у вашем односу.

 

ВАГА

Данас ћете добити позитиван одговор од сарадника који вам је важан. Нашли сте прави начин да презентујете своје идеје и приједлоге. Ово бисте могли да примјените и на вољену особу – и друга страна је вољна да се ускладите. Велика пажња и нијежност.

ШКОРПИЈА

Све оно што вам није важно оставите по страни и усредсредите се на приоритете. Могуће је да ћете морати да журите и да завршавате са обавезама у последњем тренутку. Доста размишљајте о некоме и прижељкујете сусрет.

СТРИЈЕЛАЦ

Потребна вам је подршка по неким питањима и слободно је и потражите. Комуникација са вољеном особом вам доноси позитивну енергију и оптимизам. Леијп дан за сусрет са партнером, изађите негдје на вечеру или макар у шетњу.

ЈАРАЦ

Потребно вам је растерећење од неких већих обавеза. Колеге су спремне да прискоче у помоћ, лако уклапање и прављење договора. Препустите иницијативу партнеру, јер има пар занимљивих идеја да се опустите и лијепо проведете остатак дана.

ВОДОЛИЈА

Неке околности у пословном сегменту су се промијениле и прави је моменат да искористите ситуације које се окрећу у вашу корист. Дан који је одличан за било коју врсту договора. Вољена особа је у подстицајном расположењу, направите договор о сусрету.

РИБЕ

Доста неких напетих ситуација ће се само разријешити, без вашег ангажовања. Могуће је на лакши начин направити компромисе са сарадницима. Добићете подршку од емотивног партнера. Задовољство тренутном ситуацијом у љубави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана