Ovog utorka Strijelcu je potrebna podrška

GS
Foto: ilustracija

Biće ovo jedan sasvim lijep dan za većinu astro pripadnika.

Neki će čak moći da isprave greške koje su napravili u prethodnom periodu.

OVAN

Pravi dan da ispravite propuste ili da završite sa opterećujućom obavezom. Brzo razmišljjate i aktivni ste, pa iskoristite ovo. Sa voljenom osobom je sada moguće poboljšati komunikaciju, mogućnost jednog dosta intenzivnog susreta.

BIK

Osobe koje su vam poslovno bitne danas pozitivno reaguju na vaše prijedloge i lako će se doći do dogovora. Ne ustručavajte se da iznesete svoje mišljenje. Odličan momenat da sitnim znakom pažnje obradujete voljenu osobu.

BLIZANCI

Možete na lakši način pokrenuti neke stvari u poslovnom segmentu. Okolina pozitivno djeluje na vas i daje vam podsticaj za sve ono što radite. Danas ćete dobiti potvrdu da je jedna osoba zainteresovana za vas. Jaka komunikacija.

RAK

Možda ste mislili da je vaš plan previše ambiciozan, ali ćete uvidjeti da ga je moguće ostvariti. Prihvatite prijedlog jedne osobe i saslušajte šta ona ima da kaže po ovom pitanju. Malo ste nervozni, pa će voljena osoba smatrati da vas je nečim iziritirala.

LAV

Danas ste maksimalno profesionalni po pitanju obaveza. Drugi vas podržavaju u vašim planovima. Emotivni partner je danas spreman na više prilagođavanja, jer želi da se uklopi sa vama. Pokažite mu da to umijete da cijenite.

DJEVICA

Jako dobro i podsticajno raspoloženje i velika volja da bitne obaveze privedete kraju. Budite pažljiviji, jer je otvoren prostor za greške u brzini. Sa voljenom osobom porazgovarajte po pitanjima koja su pravila problem u vašem odnosu.

 

VAGA

Danas ćete dobiti pozitivan odgovor od saradnika koji vam je važan. Našli ste pravi način da prezentujete svoje ideje i prijedloge. Ovo biste mogli da primjenite i na voljenu osobu – i druga strana je voljna da se uskladite. Velika pažnja i niježnost.

ŠKORPIJA

Sve ono što vam nije važno ostavite po strani i usredsredite se na prioritete. Moguće je da ćete morati da žurite i da završavate sa obavezama u poslednjem trenutku. Dosta razmišljajte o nekome i priželjkujete susret.

STRIJELAC

Potrebna vam je podrška po nekim pitanjima i slobodno je i potražite. Komunikacija sa voljenom osobom vam donosi pozitivnu energiju i optimizam. Leijp dan za susret sa partnerom, izađite negdje na večeru ili makar u šetnju.

JARAC

Potrebno vam je rasterećenje od nekih većih obaveza. Kolege su spremne da priskoče u pomoć, lako uklapanje i pravljenje dogovora. Prepustite inicijativu partneru, jer ima par zanimljivih ideja da se opustite i lijepo provedete ostatak dana.

VODOLIJA

Neke okolnosti u poslovnom segmentu su se promijenile i pravi je momenat da iskoristite situacije koje se okreću u vašu korist. Dan koji je odličan za bilo koju vrstu dogovora. Voljena osoba je u podsticajnom raspoloženju, napravite dogovor o susretu.

RIBE

Dosta nekih napetih situacija će se samo razriješiti, bez vašeg angažovanja. Moguće je na lakši način napraviti kompromise sa saradnicima. Dobićete podršku od emotivnog partnera. Zadovoljstvo trenutnom situacijom u ljubavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana