Ово су најзлобнији хороскопски знакови, за један никад не бисте рекли

Г.С.
Ово су најзлобнији хороскопски знакови, за један никад не бисте рекли

Свако има злу црту у себи, али с неким је знаковима то ипак израженије и наглашеније. Ово су четири најзлочестија хороскопска знака.

Шкорпија – најзлобнији хороскопски знак

Без превише неизвијесности, медаља за најзлобнији хороскопски знак одлази у руке Шкорпије. Личност Шкорпије пуна је замршених слојева, а ипак особина која најсвијетлије сја је њихова лукавост.

Лавглавни диверзант

Сасвим је природно да знак који воли пажњу има злонамеран ум. Лав воли бити звијезда и учиниће све да остане у центру пажње! Лав је хороскопски знак који ће највјероватније постати познат и није спреман ништа да препусти случају. Ако се нађе на путу постизања својих циљева, само га прегази.

Дјевицазли геније

Дјевица је један од најинтелигентнијих хороскопских знакова, иако често користе свој мозак како би смислили зле планове. Дјевица се на површини може понашати слатко и невино, али испод свега смишљају мноштво лукавих планова.

Као један од три ватрена знака, личност Овна је природно агресивна и никада неће допустити да се нешто догоди против његове воље. Ован је дефинитивно експлозиван, али овај хороскопски знак такође ужива у планирању освете непријатељима, преноси nova.rs

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана