Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, za jedan nikad ne biste rekli

G.S.
Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, za jedan nikad ne biste rekli

Svako ima zlu crtu u sebi, ali s nekim je znakovima to ipak izraženije i naglašenije. Ovo su četiri najzločestija horoskopska znaka.

Škorpija – najzlobniji horoskopski znak

Bez previše neizvijesnosti, medalja za najzlobniji horoskopski znak odlazi u ruke Škorpije. Ličnost Škorpije puna je zamršenih slojeva, a ipak osobina koja najsvijetlije sja je njihova lukavost.

Lavglavni diverzant

Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonameran um. Lav voli biti zvijezda i učiniće sve da ostane u centru pažnje! Lav je horoskopski znak koji će najvjerovatnije postati poznat i nije spreman ništa da prepusti slučaju. Ako se nađe na putu postizanja svojih ciljeva, samo ga pregazi.

Djevicazli genije

Djevica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste svoj mozak kako bi smislili zle planove. Djevica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega smišljaju mnoštvo lukavih planova.

Kao jedan od tri vatrena znaka, ličnost Ovna je prirodno agresivna i nikada neće dopustiti da se nešto dogodi protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak takođe uživa u planiranju osvete neprijateljima, prenosi nova.rs

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana