Ово су најсебичнији знакови Зодијака

Срна
Ово су најсебичнији знакови Зодијака

Сви познајемо барем једну особу која увијек вјешто успије да избјегне плаћање кафе или вечере јер је "заборавила" да понесе новчаник или јој је управо банкомат прогутао картицу.

Осим на другима, шкртци штеде и на себи и често се гризу и због најмањег трошка који није нужан. Њих можете препознати и по њиховом знаку зодијака, а најчешће је ријеч о слиједећим знацима.

Бик

Бикови су јако шармантни и популарни у друштву, а то знају и јако добро да искористе. Увијек изманипулишу друге да их часте пићем или вечером, због чега никад немају грижу савијести, пише index.hr. Ипак, они на себе воле да потроше које динар више, а штеде на примјер, на поклону за рођендан свог пријатеља.

Дјевица

Дјевице су невероватно организоване око сваког динара који потроше и оштро осуђују оне који не воде рачуна о својим финансијама. Никада не троше ако баш не морају и воле да их сматрају паметним штедишама иако су, заправо, поприлично шкрти.

Близанци

Близанци су опсједнути трошењем на властите ужитке, због чега сви други у њиховом животу испаштају. Попут Бикова, због доброг статуса у друштву увијек успиеју да искамче бесплатно пиће или вечеру, а често ће и слагати да немају само како би оставили новац по страни за нови комад одјеће или накита.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана