Ovo su najsebičniji znakovi Zodijaka

Srna
Ovo su najsebičniji znakovi Zodijaka

Svi poznajemo barem jednu osobu koja uvijek vješto uspije da izbjegne plaćanje kafe ili večere jer je "zaboravila" da ponese novčanik ili joj je upravo bankomat progutao karticu.

Osim na drugima, škrtci štede i na sebi i često se grizu i zbog najmanjeg troška koji nije nužan. Njih možete prepoznati i po njihovom znaku zodijaka, a najčešće je riječ o slijedećim znacima.

Bik

Bikovi su jako šarmantni i popularni u društvu, a to znaju i jako dobro da iskoriste. Uvijek izmanipulišu druge da ih časte pićem ili večerom, zbog čega nikad nemaju grižu savijesti, piše index.hr. Ipak, oni na sebe vole da potroše koje dinar više, a štede na primjer, na poklonu za rođendan svog prijatelja.

Djevica

Djevice su neverovatno organizovane oko svakog dinara koji potroše i oštro osuđuju one koji ne vode računa o svojim finansijama. Nikada ne troše ako baš ne moraju i vole da ih smatraju pametnim štedišama iako su, zapravo, poprilično škrti.

Blizanci

Blizanci su opsjednuti trošenjem na vlastite užitke, zbog čega svi drugi u njihovom životu ispaštaju. Poput Bikova, zbog dobrog statusa u društvu uvijek uspieju da iskamče besplatno piće ili večeru, a često će i slagati da nemaju samo kako bi ostavili novac po strani za novi komad odjeće ili nakita.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana