Ово су најнестабилнији хороскопски знакови

ГС
Ово су најнестабилнији хороскопски знакови

Пред вама су три најнестабилнија хороскопска знака.

Ован

Ован је први знак у зодијаку под владавином планета ратника Марса. Ован је импулзиван, нестрпљив и најлакше га је разбјеснити од свих знакова. Баш попут дојенчади, овнови се лоше контролишу  и у стању су упропастити излазак зато јер им на примјер није у реду гласноћа музике у клубу или услуга у ресторану. Иако лако плану, релативно се брзо и смире. Нестабилност просјечног овна може бити заиста инспиративна. Ован се без грешке бави оним потребама које треба задовољити, пише МисЗдрава.

Бик

Бик се може чинити као мало вјероватан кандидат за нестабилност јер се обично представљају као чврсти па чак и непоколебљиви. Ипак, испод фасаде контроле крије се озбиљна тјескоба да ће се све распасти. Бик је фиксни земљани знак и као такав не може слиједити промјене те преферира бол познатог од дивљих вјетрова промјене. Бик влада другом кућом вриједности и посједа, удобност му је екстремно битна  и  када је њихова финансијска сигурност или лична привлачност угрожена, губе се. Бикови су познати по томе што преузимају превише одговорности и одбијају тражити или прихватити помоћ од било кога. Фиксна природа знака такође имплицира афинитет према такозваним фикс идејама и опасним идеологијама. 

Близанци

Близанцима влада Меркур, планета с најнестабилнијом орбитом у нашем скромном Сунчевом систему. Што се тиче архетипа, Меркур је добио име по грчком богу слања порука, варалици с крилатим петама који је говорио у загонеткама, пјесмама и запаљивим трачевима и чији се распон кретао од подземног свијета под Хадом до неба изнад. Ум близанаца једнако је експанзиван, прилагодљив и екстреман. Истина је еластична за близанце који непрестано конзумирају, дестилују и преобликују/фалсификују информације. Умјесто да се одупре нестабилности, близанац живи с њом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана