Ovo su najnestabilniji horoskopski znakovi

GS
Ovo su najnestabilniji horoskopski znakovi

Pred vama su tri najnestabilnija horoskopska znaka.

Ovan

Ovan je prvi znak u zodijaku pod vladavinom planeta ratnika Marsa. Ovan je impulzivan, nestrpljiv i najlakše ga je razbjesniti od svih znakova. Baš poput dojenčadi, ovnovi se loše kontrolišu  i u stanju su upropastiti izlazak zato jer im na primjer nije u redu glasnoća muzike u klubu ili usluga u restoranu. Iako lako planu, relativno se brzo i smire. Nestabilnost prosječnog ovna može biti zaista inspirativna. Ovan se bez greške bavi onim potrebama koje treba zadovoljiti, piše MisZdrava.

Bik

Bik se može činiti kao malo vjerovatan kandidat za nestabilnost jer se obično predstavljaju kao čvrsti pa čak i nepokolebljivi. Ipak, ispod fasade kontrole krije se ozbiljna tjeskoba da će se sve raspasti. Bik je fiksni zemljani znak i kao takav ne može slijediti promjene te preferira bol poznatog od divljih vjetrova promjene. Bik vlada drugom kućom vrijednosti i posjeda, udobnost mu je ekstremno bitna  i  kada je njihova finansijska sigurnost ili lična privlačnost ugrožena, gube se. Bikovi su poznati po tome što preuzimaju previše odgovornosti i odbijaju tražiti ili prihvatiti pomoć od bilo koga. Fiksna priroda znaka takođe implicira afinitet prema takozvanim fiks idejama i opasnim ideologijama. 

Blizanci

Blizancima vlada Merkur, planeta s najnestabilnijom orbitom u našem skromnom Sunčevom sistemu. Što se tiče arhetipa, Merkur je dobio ime po grčkom bogu slanja poruka, varalici s krilatim petama koji je govorio u zagonetkama, pjesmama i zapaljivim tračevima i čiji se raspon kretao od podzemnog svijeta pod Hadom do neba iznad. Um blizanaca jednako je ekspanzivan, prilagodljiv i ekstreman. Istina je elastična za blizance koji neprestano konzumiraju, destiluju i preoblikuju/falsifikuju informacije. Umjesto da se odupre nestabilnosti, blizanac živi s njom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana