Ово су најљубоморнији хороскопски знаци

ГС
Ово су најљубоморнији хороскопски знаци

Када је љубомора у питању људи се дијеле на оне које не можете направити љубоморнима ма шта да урадите, док поједини горе од љубоморе и при самој помисли да поред вас виде неког другог.

Ако сте се питали да ли је ваш партнер љубоморан, јер вам до сад то није показао, довољно је да знате шта је у хороскопу. Поједини хороскопски знаци не могу да контролишу љубомору и једноставно пуцају по шавовима кад вас угледају у друштву згодних особа.

Особе којима љубомора, због положаја звијезда у тренутку њиховог рођења, највише задаје муке јесу:

ШКОРПИЈЕ

Ова чињеница не изненађује, јер су оне у највећем броју случајева екстремно посесивне када је љубав у питању. Шкорпије су наиме, најбољи примјер екстремних љубоморних сцена и блама у јавности. Оне једноставно не могу да контролишу ово осјећање и при самој помисли да би им партнерка могла бити невјерна губе контролу над собом и не презају од посљедица.

Дакле, не ради се само о безазленој љубомори која ствара пецкање у желуцу, већ о правој правцатој ратној игри страсти, узбуђења, сплетки и љубоморних сцена. Њима љубомора понекад служи и као афродизијак, јер осјећају невјероватну привлачност ка особи са којом су. Шкорпије су, како пракса показује, толико театралне да врло често направе сцену попут оних у Тарантиновим филмовима.

БИКОВИ

Када је ријеч о биковима, они су превише заштитнички настројени, а самим тим и љубоморни са примјесама посесивности. Ово је веома моћан и опасан коктел. Бикови наиме, страшно воле да присвајају и сматрају својима ствари, па и људе, те с тога тешко прихватају чињеницу да нешто није или може да не буде њихово.

Готово да им у секунди падне мрак на очи и преплави их осјећај љубоморе када помисле да је неко „бацио око” на нешто што је „њихово”. Узалудни су сви покушаји да разувјерите особу рођену у знаку бика, када подлегне својим убјеђењима и препусти се љубомори.

С друге стране, бикови су изузетно вјерне особе, јер се воде тиме да не дозвољавају да неко дира и гледа њихово али исто тако, не гледају и не дирају туђе. Дакле без флертова, дијељања и томе слично – искључиво фер плеј.

ЛАВОВИ

Лавови, краљеви животиња. Ту своју особину преносе и на људски род. Веома су поноси на себе и све што раде, па тако и на љубавну везу коју граде.

Њихов превише наглашен его не дозвољава им да буду повријеђени, па с тога лавови понекад опсесивно трагају за доказима о превари и лажима од стране партнера. Ако лав осјети да му радите иза леђа, прије свега себи то никад неће опростити (јер није сазнао на вријеме), а затим и вама.

Код лавова се све врти око питања части, који сматра неприкосновеном. Иако понекад реагује веома бурно и нетактично, у већини случајева вреба из прикрајка и сузбија налете љубоморе који га салијећу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана