Ovo su najljubomorniji horoskopski znaci

GS
Ovo su najljubomorniji horoskopski znaci

Kada je ljubomora u pitanju ljudi se dijele na one koje ne možete napraviti ljubomornima ma šta da uradite, dok pojedini gore od ljubomore i pri samoj pomisli da pored vas vide nekog drugog.

Ako ste se pitali da li je vaš partner ljubomoran, jer vam do sad to nije pokazao, dovoljno je da znate šta je u horoskopu. Pojedini horoskopski znaci ne mogu da kontrolišu ljubomoru i jednostavno pucaju po šavovima kad vas ugledaju u društvu zgodnih osoba.

Osobe kojima ljubomora, zbog položaja zvijezda u trenutku njihovog rođenja, najviše zadaje muke jesu:

ŠKORPIJE

Ova činjenica ne iznenađuje, jer su one u najvećem broju slučajeva ekstremno posesivne kada je ljubav u pitanju. Škorpije su naime, najbolji primjer ekstremnih ljubomornih scena i blama u javnosti. One jednostavno ne mogu da kontrolišu ovo osjećanje i pri samoj pomisli da bi im partnerka mogla biti nevjerna gube kontrolu nad sobom i ne prezaju od posljedica.

Dakle, ne radi se samo o bezazlenoj ljubomori koja stvara peckanje u želucu, već o pravoj pravcatoj ratnoj igri strasti, uzbuđenja, spletki i ljubomornih scena. Njima ljubomora ponekad služi i kao afrodizijak, jer osjećaju nevjerovatnu privlačnost ka osobi sa kojom su. Škorpije su, kako praksa pokazuje, toliko teatralne da vrlo često naprave scenu poput onih u Tarantinovim filmovima.

BIKOVI

Kada je riječ o bikovima, oni su previše zaštitnički nastrojeni, a samim tim i ljubomorni sa primjesama posesivnosti. Ovo je veoma moćan i opasan koktel. Bikovi naime, strašno vole da prisvajaju i smatraju svojima stvari, pa i ljude, te s toga teško prihvataju činjenicu da nešto nije ili može da ne bude njihovo.

Gotovo da im u sekundi padne mrak na oči i preplavi ih osjećaj ljubomore kada pomisle da je neko „bacio oko” na nešto što je „njihovo”. Uzaludni su svi pokušaji da razuvjerite osobu rođenu u znaku bika, kada podlegne svojim ubjeđenjima i prepusti se ljubomori.

S druge strane, bikovi su izuzetno vjerne osobe, jer se vode time da ne dozvoljavaju da neko dira i gleda njihovo ali isto tako, ne gledaju i ne diraju tuđe. Dakle bez flertova, dijeljanja i tome slično – isključivo fer plej.

LAVOVI

Lavovi, kraljevi životinja. Tu svoju osobinu prenose i na ljudski rod. Veoma su ponosi na sebe i sve što rade, pa tako i na ljubavnu vezu koju grade.

Njihov previše naglašen ego ne dozvoljava im da budu povrijeđeni, pa s toga lavovi ponekad opsesivno tragaju za dokazima o prevari i lažima od strane partnera. Ako lav osjeti da mu radite iza leđa, prije svega sebi to nikad neće oprostiti (jer nije saznao na vrijeme), a zatim i vama.

Kod lavova se sve vrti oko pitanja časti, koji smatra neprikosnovenom. Iako ponekad reaguje veoma burno i netaktično, u većini slučajeva vreba iz prikrajka i suzbija nalete ljubomore koji ga salijeću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana