Ово је убједљиво најнеодговорнији хороскопски знак

Г.С.
Ово је убједљиво најнеодговорнији хороскопски знак

Неодговорност је једна од оних особина коју нико не воли, међутим постоје особе које су више неодговорне од других и једноставно то не могу да промјене

.На ту негативну особину доста утиче и хороскоп, а титулу најнеодговорнијег знака зодијака заслужује Стрелац, познат по томе да ради оно што жели јер се увијек узда у срећу.

Већина Стрелаца је добронамерна и пријатељски настројена, али њихов слободни дух их тјера у супротном смеру од обавеза и одговорности. Они прије свега желе да се добро забављају, а њихов владар Јупитер у астрологији је познат као планета срећних околности.

Његово позитивно дјеловање Стрелци осјећају још од малих ногу, па одувијек имају осећај да их штити нешто моћно. Из тог разлога најмање се труде око постизања успјеха, извршавања обавеза и планирања пословне стратегије јер су увјерени да ће им се све сложити онако како желе. Тако најчешће и буде.

Дјеловање Јупитера, колико год повољно било, у овом случају се може показати препреком јер Стрелчеви престану да испуњавају обећања и дужности, очекујући да ће се на крају ионако све окренути у њихову корист.

С њима је забавно, али људи се често уморе пратећи их, па их могу једно време и избјегавати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана