Ovo je ubjedljivo najneodgovorniji horoskopski znak

G.S.
Ovo je ubjedljivo najneodgovorniji horoskopski znak

Neodgovornost je jedna od onih osobina koju niko ne voli, međutim postoje osobe koje su više neodgovorne od drugih i jednostavno to ne mogu da promjene

.Na tu negativnu osobinu dosta utiče i horoskop, a titulu najneodgovornijeg znaka zodijaka zaslužuje Strelac, poznat po tome da radi ono što želi jer se uvijek uzda u sreću.

Većina Strelaca je dobronamerna i prijateljski nastrojena, ali njihov slobodni duh ih tjera u suprotnom smeru od obaveza i odgovornosti. Oni prije svega žele da se dobro zabavljaju, a njihov vladar Jupiter u astrologiji je poznat kao planeta srećnih okolnosti.

Njegovo pozitivno djelovanje Strelci osjećaju još od malih nogu, pa oduvijek imaju osećaj da ih štiti nešto moćno. Iz tog razloga najmanje se trude oko postizanja uspjeha, izvršavanja obaveza i planiranja poslovne strategije jer su uvjereni da će im se sve složiti onako kako žele. Tako najčešće i bude.

Djelovanje Jupitera, koliko god povoljno bilo, u ovom slučaju se može pokazati preprekom jer Strelčevi prestanu da ispunjavaju obećanja i dužnosti, očekujući da će se na kraju ionako sve okrenuti u njihovu korist.

S njima je zabavno, ali ljudi se često umore prateći ih, pa ih mogu jedno vreme i izbjegavati.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana