Ово је најемотивнији хороскопски знак, али није му се никако добро замјерити

Кликс
Foto: илустрација

Према астрологији Рак је најосјећајнији хороскопски знак, невјероватно је интуитиван и изненађујуће добар у читању људи.

Припадници овог знака једни су од најбрижнијих људи које ћете икада срести. Може се повезати с људима на смислен начин захваљујући својој способности да се стави у ципеле друге особе и тако заиста разумије што други пролазе.

Рак не може рећи "не" љубави, поготово када долази од праве особе. Воли се осјећати потребно и жељено и има врло њежну и сензуалну страну која се развија када га вољене особе обасипају љубављу.

Ракови нису толико заинтересирани за краткотрајну романтику, већ жуде за интимношћу и блискости која се појављује само у дугим везама. Могу се потрудити да пронађу праву особу, али након што то учине, они имају тенденцију формирати изузетно дубоку везу с том особом и дају у однос све што имају.

Они су углавном кућни типови и осјећају се угодно када се налазе у удобности властитог дома. Из тог разлога често улажу пуно времена и труда да створе угодан и удобан дом којег могу назвати властитим.

Однос с породицом, пријатељима и партнером им је врло важан, али кад се Рак разбјесни због нечега, може подићи зид и удаљити се од других. Његови најближи не би то требали особно схватити… понекад им је само потребно вријеме за себе како би на миру могли процесуирати ствари.

Међутим, овај знак је често окарактеризиран и као најокрутнији.

Ракови су окрутни јер су увијек ћудљиви и склони промјенама расположења. Иако се већину времена чине као брижне особе пуне љубави с којима се лако спријатељити, али, то што су водени знак, не значи да су увијек емотивне и драге особе. Ако осјети да сте га издали на неки начин, учиниће све како би вам загорчао живот.

Њихове емоције крећу се у распону од екстремно слатких до екстремно огорчених. Они су врло суздржани код изношења својих емоција. Ако се нађете у вези с Раком, схватићете да око себе имају високи зид који је врло тешко пробити и срушити, осим ако вам Рак не повјерује да имате искрене намјере. Ако осјете да је њихово повјерење изиграно, њихов зид и обрана поновно се враћа, а ви морате платити због ваше издаје. Тада ћете стварно искусити истински гњев Рака.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана