Ovo je najemotivniji horoskopski znak, ali nije mu se nikako dobro zamjeriti

Kliks
Foto: ilustracija

Prema astrologiji Rak je najosjećajniji horoskopski znak, nevjerovatno je intuitivan i iznenađujuće dobar u čitanju ljudi.

Pripadnici ovog znaka jedni su od najbrižnijih ljudi koje ćete ikada sresti. Može se povezati s ljudima na smislen način zahvaljujući svojoj sposobnosti da se stavi u cipele druge osobe i tako zaista razumije što drugi prolaze.

Rak ne može reći "ne" ljubavi, pogotovo kada dolazi od prave osobe. Voli se osjećati potrebno i željeno i ima vrlo nježnu i senzualnu stranu koja se razvija kada ga voljene osobe obasipaju ljubavlju.

Rakovi nisu toliko zainteresirani za kratkotrajnu romantiku, već žude za intimnošću i bliskosti koja se pojavljuje samo u dugim vezama. Mogu se potruditi da pronađu pravu osobu, ali nakon što to učine, oni imaju tendenciju formirati izuzetno duboku vezu s tom osobom i daju u odnos sve što imaju.

Oni su uglavnom kućni tipovi i osjećaju se ugodno kada se nalaze u udobnosti vlastitog doma. Iz tog razloga često ulažu puno vremena i truda da stvore ugodan i udoban dom kojeg mogu nazvati vlastitim.

Odnos s porodicom, prijateljima i partnerom im je vrlo važan, ali kad se Rak razbjesni zbog nečega, može podići zid i udaljiti se od drugih. Njegovi najbliži ne bi to trebali osobno shvatiti… ponekad im je samo potrebno vrijeme za sebe kako bi na miru mogli procesuirati stvari.

Međutim, ovaj znak je često okarakteriziran i kao najokrutniji.

Rakovi su okrutni jer su uvijek ćudljivi i skloni promjenama raspoloženja. Iako se većinu vremena čine kao brižne osobe pune ljubavi s kojima se lako sprijateljiti, ali, to što su vodeni znak, ne znači da su uvijek emotivne i drage osobe. Ako osjeti da ste ga izdali na neki način, učiniće sve kako bi vam zagorčao život.

Njihove emocije kreću se u rasponu od ekstremno slatkih do ekstremno ogorčenih. Oni su vrlo suzdržani kod iznošenja svojih emocija. Ako se nađete u vezi s Rakom, shvatićete da oko sebe imaju visoki zid koji je vrlo teško probiti i srušiti, osim ako vam Rak ne povjeruje da imate iskrene namjere. Ako osjete da je njihovo povjerenje izigrano, njihov zid i obrana ponovno se vraća, a vi morate platiti zbog vaše izdaje. Tada ćete stvarno iskusiti istinski gnjev Raka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana