Овим знацима до 15. априла све ће ићи од руке!

ГС
Овим знацима до 15. априла све ће ићи од руке!

Ако сте рођени у овим знацима Зодијака, знајте да је дошло вријеме за срећу.

ОВАН

Код вас ће све доћи на своје. Ви сте неко ко ће моћи да каже да је добио оно што жели. Имате велико срце и ви сте особа која је одувијек покушавала да усрећи друге. Вама су увијек били важнији оне које волите али сада је вријеме да себе и своје зеље ставите на прво мјесто. Све остало је на вама, али морамо да кажемо да је могуће да ћете бити искрено срећни.

Постоји неко ко вас воли и ко је спреман да вам своју емоцију докаже на дјелу. Да ли сте спремни да некоме дате прилику то је само на вама. Али важно је да знате да је ово срећан период и да су напокон пред вама дани када само треба да учините како налаже глас вашег срца. Све остало је само на вама.

Ово је такођје период када је могуће да ће доћи до тога да вам се јави неко из прошлости. Ви знате да ли сте спремни да некоме праштате и да ли то желите. Али, чињеница је да неко из ваше прошлости са вама жели да покуша још једном…

ЈАРАЦ

Ово је период за љубав. Дакле нема нимало сумње да цете моци да казете да сте успели у ономе сто наумите. Ово је период за изненађења и ако ће неко моћи да каже да је срећан, онда сте то ви. Једна особа из ваше прошлости са вама жели да покуша још једном. Да ли сте спремни на то, да ли је то оно што желите, то само ви знате. Но, чињеница је да ће бити оних који ће бити бескрајно срећни када се увјере да су вољени. Да неко, о коме мисле, осјеца исто према њима. Све остало је на вама али може вам бити лијепо у сваком случају.

Важно је да кажемо да ће вама ићи и на пољу каријере. Да је могуће све што пожелите и да сте особа којој слиједи низ дивних дешавања.

Можда ћете током ове седмице коначно добити пословну понуду о којој сте до сада само маштали. Имајте на уму да се рад и труд увијек исплате. Па чак и када мислимо да срећа није суђена, она је никада близже само што ми исте нисмо свјесни…

Када сте ви у питању, бићемо кратки. У седмици која слиједи, ви ћете бити знак који ће без имало сумње имати највише среће. Све остало је на вама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана