Ovim znacima do 15. aprila sve će ići od ruke!

GS
Ovim znacima do 15. aprila sve će ići od ruke!

Ako ste rođeni u ovim znacima Zodijaka, znajte da je došlo vrijeme za sreću.

OVAN

Kod vas će sve doći na svoje. Vi ste neko ko će moći da kaže da je dobio ono što želi. Imate veliko srce i vi ste osoba koja je oduvijek pokušavala da usreći druge. Vama su uvijek bili važniji one koje volite ali sada je vrijeme da sebe i svoje zelje stavite na prvo mjesto. Sve ostalo je na vama, ali moramo da kažemo da je moguće da ćete biti iskreno srećni.

Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju emociju dokaže na djelu. Da li ste spremni da nekome date priliku to je samo na vama. Ali važno je da znate da je ovo srećan period i da su napokon pred vama dani kada samo treba da učinite kako nalaže glas vašeg srca. Sve ostalo je samo na vama.

Ovo je takođje period kada je moguće da će doći do toga da vam se javi neko iz prošlosti. Vi znate da li ste spremni da nekome praštate i da li to želite. Ali, činjenica je da neko iz vaše prošlosti sa vama želi da pokuša još jednom…

JARAC

Ovo je period za ljubav. Dakle nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste uspeli u onome sto naumite. Ovo je period za iznenađenja i ako će neko moći da kaže da je srećan, onda ste to vi. Jedna osoba iz vaše prošlosti sa vama želi da pokuša još jednom. Da li ste spremni na to, da li je to ono što želite, to samo vi znate. No, činjenica je da će biti onih koji će biti beskrajno srećni kada se uvjere da su voljeni. Da neko, o kome misle, osjeca isto prema njima. Sve ostalo je na vama ali može vam biti lijepo u svakom slučaju.

Važno je da kažemo da će vama ići i na polju karijere. Da je moguće sve što poželite i da ste osoba kojoj slijedi niz divnih dešavanja.

Možda ćete tokom ove sedmice konačno dobiti poslovnu ponudu o kojoj ste do sada samo maštali. Imajte na umu da se rad i trud uvijek isplate. Pa čak i kada mislimo da sreća nije suđena, ona je nikada blizže samo što mi iste nismo svjesni…

Kada ste vi u pitanju, bićemo kratki. U sedmici koja slijedi, vi ćete biti znak koji će bez imalo sumnje imati najviše sreće. Sve ostalo je na vama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana