Овим хороскопским знацима сезона владавине Шкорпије доноси велику срећу у љубави

index.hr
Овим хороскопским знацима сезона владавине Шкорпије доноси велику срећу у љубави

Званично је почела владавина Шкорпије.

За особе којима се Шкорпија налази у наталној карти ово раздобље значи један нови почетак, како у пословном тако и у приватном животу, а понајвише у љубави. Овим хороскопским знацима ће се осмијехнути срећа у слиједећих 28 дана.

Рак

Ракови ће добити већи број љубавних понуда и моћи ће међу свима њима да бирају потенцијалног партнера. Велика је вјероватноћа да ће пронаћи некога ко ће их “угријати” током хладнијих дана и с ким ће радо провести предстојеће празнике.

Шкорпија

Ово заиста јесте вријеме владавине Шкорпије. Већина људи рођених под овим знаком осјетиће налете самопоуздања какве још никада нису доживјели и тако ће привући мноштво потенцијалних љубави. Осим другима, Шкорпије ће се у свом раздобљу посветити самима себи и порадити на својим вјештинама и презентацији себе као особе.

Рибе

Рибе ће проћи кроз авантуру самооткровења у слиједећих 28 дана. Пуно ће путовати, проширити своје хоризонте и врло вјероватно упознати своју нову љубав. Та нова особа ће за њих представљати још једну авантуру у коју ће се радо упустити и уз помоћ које ће упознати неке стране себе за које нису ни знале да су ту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана