Ovim horoskopskim znacima sezona vladavine Škorpije donosi veliku sreću u ljubavi

index.hr
Ovim horoskopskim znacima sezona vladavine Škorpije donosi veliku sreću u ljubavi

Zvanično je počela vladavina Škorpije.

Za osobe kojima se Škorpija nalazi u natalnoj karti ovo razdoblje znači jedan novi početak, kako u poslovnom tako i u privatnom životu, a ponajviše u ljubavi. Ovim horoskopskim znacima će se osmijehnuti sreća u slijedećih 28 dana.

Rak

Rakovi će dobiti veći broj ljubavnih ponuda i moći će među svima njima da biraju potencijalnog partnera. Velika je vjerovatnoća da će pronaći nekoga ko će ih “ugrijati” tokom hladnijih dana i s kim će rado provesti predstojeće praznike.

Škorpija

Ovo zaista jeste vrijeme vladavine Škorpije. Većina ljudi rođenih pod ovim znakom osjetiće nalete samopouzdanja kakve još nikada nisu doživjeli i tako će privući mnoštvo potencijalnih ljubavi. Osim drugima, Škorpije će se u svom razdoblju posvetiti samima sebi i poraditi na svojim vještinama i prezentaciji sebe kao osobe.

Ribe

Ribe će proći kroz avanturu samootkrovenja u slijedećih 28 dana. Puno će putovati, proširiti svoje horizonte i vrlo vjerovatno upoznati svoju novu ljubav. Ta nova osoba će za njih predstavljati još jednu avanturu u koju će se rado upustiti i uz pomoć koje će upoznati neke strane sebe za koje nisu ni znale da su tu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana