Ови знакови су најлошији у кревету

ГС
Foto: Илустрација

Док неки знакови хороскопа природно зраче сензуалношћу и страшћу, други можда нису толико вјешти у умијећу љубави.

Дјевица

Дјевице су познате по свом перфекционизму и аналитичком уму, што их може спријечити у потпуном опуштању и уживању у тренутку. Њихова склоност ка анализирању и фокусирању на детаље може ометати спонтаност и страст, које су потребне за задовољавајући сексуални доживљај. Дјевице превише брину о томе да све буде савршено, што може да умањи њихову способност да се препусте чарима тренутка.

Водолија

Водолије су познате по својој независности и понекад емоционалној дистанцираности. Иако су интелектуално стимулативни, недостаје им страст и емоционална дубина која чини сексуални доживљај заиста интимним. Њихова склоност емоционалном дистанцирању ствара осјећај одвојености у спаваћој соби, што омета стварање дубоке и сензуалне везе с партнером.

Јарац

Јарчеви су практични и озбиљни, што може да доведе до недостатка спонтаности и игре у спаваћој соби. Њихов реалистичан приступ спрјечава их у потпуном предавању тренутку страсти и ужитка. Јарчеви су превише фокусирани на перформансе и ефикасност, умјесто да се опусте и истражују креативне и неконвенционалне начине изражавања сексуалности.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана