Ovi znakovi su najlošiji u krevetu

GS
Foto: Ilustracija

Dok neki znakovi horoskopa prirodno zrače senzualnošću i strašću, drugi možda nisu toliko vješti u umijeću ljubavi.

Djevica

Djevice su poznate po svom perfekcionizmu i analitičkom umu, što ih može spriječiti u potpunom opuštanju i uživanju u trenutku. Njihova sklonost ka analiziranju i fokusiranju na detalje može ometati spontanost i strast, koje su potrebne za zadovoljavajući seksualni doživljaj. Djevice previše brinu o tome da sve bude savršeno, što može da umanji njihovu sposobnost da se prepuste čarima trenutka.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nezavisnosti i ponekad emocionalnoj distanciranosti. Iako su intelektualno stimulativni, nedostaje im strast i emocionalna dubina koja čini seksualni doživljaj zaista intimnim. Njihova sklonost emocionalnom distanciranju stvara osjećaj odvojenosti u spavaćoj sobi, što ometa stvaranje duboke i senzualne veze s partnerom.

Jarac

Jarčevi su praktični i ozbiljni, što može da dovede do nedostatka spontanosti i igre u spavaćoj sobi. Njihov realističan pristup sprječava ih u potpunom predavanju trenutku strasti i užitka. Jarčevi su previše fokusirani na performanse i efikasnost, umjesto da se opuste i istražuju kreativne i nekonvencionalne načine izražavanja seksualnosti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana