Ови знакови су најбољи спој: Која комбинација је сјајна у кревету, а ко ће "одлијепити" уз Стријелца

Г.С.
Ови знакови су најбољи спој: Која комбинација је сјајна у кревету, а ко ће "одлијепити" уз Стријелца

Кад се ови знаци упаре - то просто не може да омане.

Рак и стријелац

Обично се ватра и вода не поклапају најбоље, али Стријелац и Рак имају савршену мјешавину карактеристика које могу да им помогну да уравнотеже једно друго и извуку оно најбоље из свог партнера. Ракова емоционална природа инспирише Стријелца да успори и буде демонстративнији, док Стријелац охрабрује Рака да буде мало блесав.

Бик и шкорпија

Бик, којим влада Венера – планета љубави и задовољства – цијениће Шкорпијину сензуалност и страствену природу. То је уједно и рецеп за сјајан сексуални живот. Заузврат, Шкорпије ће цијенити осјећај сигурности којим Бикови одишу. Ова комбинација знакова доноси екстравагантне, отмене састанке које никада нећете заборавити.

Лав и близанци

Лав нуди енергију и страст у вези, док Близанци доносе младост и разиграност. Ова динамика ће учинити да увијек будете свјежи и да вам никад не буде досадно кад сте заједно. Лавови воле да буду у центру пажње, док Близанци воле да ћаскају. То помаже Лавовима да се осјећају битним, док Лавови могу помоћи Близанцима да боље изразе своја осјећања.

Рибе и дјевица

Дјевица има тенденцију да буде помало резервисана, јер су перфекционисти и често размишљају гомили мање битних ствари. Међутим, експресивна природа Риба ће их стално подсјећати и да треба да се забављају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана