Ovi znakovi su najbolji spoj: Koja kombinacija je sjajna u krevetu, a ko će "odlijepiti" uz Strijelca

G.S.
Ovi znakovi su najbolji spoj: Koja kombinacija je sjajna u krevetu, a ko će "odlijepiti" uz Strijelca

Kad se ovi znaci upare - to prosto ne može da omane.

Rak i strijelac

Obično se vatra i voda ne poklapaju najbolje, ali Strijelac i Rak imaju savršenu mješavinu karakteristika koje mogu da im pomognu da uravnoteže jedno drugo i izvuku ono najbolje iz svog partnera. Rakova emocionalna priroda inspiriše Strijelca da uspori i bude demonstrativniji, dok Strijelac ohrabruje Raka da bude malo blesav.

Bik i škorpija

Bik, kojim vlada Venera – planeta ljubavi i zadovoljstva – cijeniće Škorpijinu senzualnost i strastvenu prirodu. To je ujedno i recep za sjajan seksualni život. Zauzvrat, Škorpije će cijeniti osjećaj sigurnosti kojim Bikovi odišu. Ova kombinacija znakova donosi ekstravagantne, otmene sastanke koje nikada nećete zaboraviti.

Lav i blizanci

Lav nudi energiju i strast u vezi, dok Blizanci donose mladost i razigranost. Ova dinamika će učiniti da uvijek budete svježi i da vam nikad ne bude dosadno kad ste zajedno. Lavovi vole da budu u centru pažnje, dok Blizanci vole da ćaskaju. To pomaže Lavovima da se osjećaju bitnim, dok Lavovi mogu pomoći Blizancima da bolje izraze svoja osjećanja.

Ribe i djevica

Djevica ima tendenciju da bude pomalo rezervisana, jer su perfekcionisti i često razmišljaju gomili manje bitnih stvari. Međutim, ekspresivna priroda Riba će ih stalno podsjećati i da treba da se zabavljaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana