Ови знакови хороскопа троше новац “као луди”

ГС
Ови знакови хороскопа троше новац “као луди”

Они живе као краљеви и краљице и не знају штедјети.

Лав

Лавови су познати по својој страсти за луксузним животом и свиме што је гламурозно. Великодушни су и радо дијеле своје богатство с другима, а често троше новац на скупа путовања, дизајнерску одјећу и накит. Лавови воле показати своје богатство и имати скупоцјене ствари око себе, а често ће улагати у висококвалитетне и елегантне предмете који ће им дати осјећај посебности.

Вага

Ваге су врло друштвене и склоне трошењу новца на изласке, дружења с пријатељима и забаве. Такође воле окружити се лијепим стварима, па ће улагати у умјетничка дјела, скупоцјене уређаје и модне додатке. Ваге траже склад у свему што раде па ће се трудити пронаћи равнотежу између уживања у богатству и штедње новца.

Стријелац

Стријелци су авантуристичког духа и воле трошити новац на путовања и истраживање нових култура. Често су склони импулсивној куповини, али се то најчешће односи на ствари које их надахњују или имају сентименталну вриједност. Стријелци су отворени за нова искуства и желе живјети живот пуним плућима, па ће се радије ослонити на своју интуицију него на прорачун када доносе одлуке о новцу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана