Ovi znakovi horoskopa troše novac “kao ludi”

GS
Ovi znakovi horoskopa troše novac “kao ludi”

Oni žive kao kraljevi i kraljice i ne znaju štedjeti.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj strasti za luksuznim životom i svime što je glamurozno. Velikodušni su i rado dijele svoje bogatstvo s drugima, a često troše novac na skupa putovanja, dizajnersku odjeću i nakit. Lavovi vole pokazati svoje bogatstvo i imati skupocjene stvari oko sebe, a često će ulagati u visokokvalitetne i elegantne predmete koji će im dati osjećaj posebnosti.

Vaga

Vage su vrlo društvene i sklone trošenju novca na izlaske, druženja s prijateljima i zabave. Takođe vole okružiti se lijepim stvarima, pa će ulagati u umjetnička djela, skupocjene uređaje i modne dodatke. Vage traže sklad u svemu što rade pa će se truditi pronaći ravnotežu između uživanja u bogatstvu i štednje novca.

Strijelac

Strijelci su avanturističkog duha i vole trošiti novac na putovanja i istraživanje novih kultura. Često su skloni impulsivnoj kupovini, ali se to najčešće odnosi na stvari koje ih nadahnjuju ili imaju sentimentalnu vrijednost. Strijelci su otvoreni za nova iskustva i žele živjeti život punim plućima, pa će se radije osloniti na svoju intuiciju nego na proračun kada donose odluke o novcu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana