Ови знакови ће вјероватно послати поруку бившој љубави

Г.С.
Ови знакови ће вјероватно послати поруку бившој љубави

Повјерење је веома важно у свакој вези, али понекад постоји црв сумње који никако не престаје да нас изједа.

Колико год се трудили да верујемо партнеру, увијек се бринемо гдје је и с ким је, а највећу главобољу задаје нам мисао да се можда поновно дописује или виђа с бившим, односно бившом.

Ако је вјеровати астрологији, на поједине хороскопске знакове ипак треба више да припазимо, будући да је њима теже да пусте прошлост да буде прошлост па постоји већа вјероватноћа да ће поновно ступити у контакт с некадашњом љубави, преноси Pinkvilla.

Бик

Једном када Бику постане досадно, рука му одмах полети према мобилном телефону. Не успије ни да размисли, а већ напише поруку бившој/бившем и притисне пошаљи. Тешко му је да се одупре том нагону и зато му треба неко да га наговори у супротно.

Лав

Лавови воле да буду у центру пажње, чак и ако та пажња долази од погрешних особа. Управо због тога им се идеја да се јаве бившој или бившем чини примамљива. То им ствара осјећај узбуђења и пумпања ега, а ти осјећаји су за Лава неопходни дио свакодневице.

Близанци

Близанци воле трачеве, а воле и када су они у центру неког трача. Зато ће често проузроковати контроверзне ситуације, а неријетко ће се јавити и својим бившим љубавима, само како би друштву имало шта да се прича.

Рак

Ракови су емотивна бића и зато им је тешко да се одупру осјећањима и сјећањима. Колико год се трудили да се окрену будућности, прошлост их стално вуче назад. Без обзира колико су успомене срећне или тужне, велика је шанса да ће послати поруку бившем или бившој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана