Ovi znakovi će vjerovatno poslati poruku bivšoj ljubavi

G.S.
Ovi znakovi će vjerovatno poslati poruku bivšoj ljubavi

Povjerenje je veoma važno u svakoj vezi, ali ponekad postoji crv sumnje koji nikako ne prestaje da nas izjeda.

Koliko god se trudili da verujemo partneru, uvijek se brinemo gdje je i s kim je, a najveću glavobolju zadaje nam misao da se možda ponovno dopisuje ili viđa s bivšim, odnosno bivšom.

Ako je vjerovati astrologiji, na pojedine horoskopske znakove ipak treba više da pripazimo, budući da je njima teže da puste prošlost da bude prošlost pa postoji veća vjerovatnoća da će ponovno stupiti u kontakt s nekadašnjom ljubavi, prenosi Pinkvilla.

Bik

Jednom kada Biku postane dosadno, ruka mu odmah poleti prema mobilnom telefonu. Ne uspije ni da razmisli, a već napiše poruku bivšoj/bivšem i pritisne pošalji. Teško mu je da se odupre tom nagonu i zato mu treba neko da ga nagovori u suprotno.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje, čak i ako ta pažnja dolazi od pogrešnih osoba. Upravo zbog toga im se ideja da se jave bivšoj ili bivšem čini primamljiva. To im stvara osjećaj uzbuđenja i pumpanja ega, a ti osjećaji su za Lava neophodni dio svakodnevice.

Blizanci

Blizanci vole tračeve, a vole i kada su oni u centru nekog trača. Zato će često prouzrokovati kontroverzne situacije, a nerijetko će se javiti i svojim bivšim ljubavima, samo kako bi društvu imalo šta da se priča.

Rak

Rakovi su emotivna bića i zato im je teško da se odupru osjećanjima i sjećanjima. Koliko god se trudili da se okrenu budućnosti, prošlost ih stalno vuče nazad. Bez obzira koliko su uspomene srećne ili tužne, velika je šansa da će poslati poruku bivšem ili bivšoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana