Ови знаци ће имати највише среће до 17. јуна

ГС
Ови знаци ће имати највише среће до 17. јуна

Постоје добре вијести за пет хороскопских знакова - пред њима ће бити сјајна недјеља . Осјећаће се опуштено и срећно током цијеле ове недјеље.

Хајде да провјеримо који су то миљеници звијезда.

Ован (21. март – 20. април)

Овновима се савјетује да иду тамо гдје њихов дух може да процвјета. То је за вас космичка порука. Људи који нису вољни да се промијене не би требало да буду приморани да мијењају своју свакодневну рутину. Умјесто тога, уживајте у животу у потпуности и бавите се својим страстима.

Чека се бескрајно уживање. Ова недјеља ће бити срећна недјеља за вас и можете уживати у њој до краја.

Бик (21. април – 20. мај)

Бикови треба са преузму смјеле акције и зграбе своју будућност. Управо сада, имају неки вјетар у леђа као космички дар. Искористите ово и достигните висине за које сте можда раније веровали да су недостижне. Ово није тренутак да дозволите да вас спутава  сумња у себе. Пригрлите све нове предности које вам се пружају ове недеље.

Лав (23. јул – 22. август)

Осјећате како енергија ове недјеље лебди у ваздуху. То ће вам олакшати да брзо дјелујете. Имате празну листу коју би требало попунити  јер имате подршку космичких сила. Зато, Лавови само напријед и уради то с осмијехом. Такође, морате да одлучите шта желите да радите ове недјеље: да ли желите да проведете вријеме са својим партнером или да одете на соло одмор шта год вам одговара, можете да урадите.

Дјевица (23. август – 22. септембар)

Ова недјеља ће вас учинити срећним у сваком погледу. Немојте доводити у питање енергију коју ће вам подарити космичке силе. Такође сте у могућности порадите на својим емоцијама. Не дозволите да неко други донеси одлуке уместо вас. Мораћете мало да се позабавите својом емотивном везом – и да послушате оно што вам срце говори.

Водолија (20. јануар – 18. фебруар)

Ова недјеља вам доноси много добре вибрације. Препустите се својим жудњама и дозволите да испуни ваш дух. Такође, ова енергија вас подстиче да преузмете одговорност за своју будућност и покажете храброст. Једном када донесете одлуку, ништа вас не може зауставити. Ова недјеља ће вас натјерати да схватите своје стварне потребе и жеље, па искористите ову енергију и радећи на њима, пише lepotaizdravlje.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана