Ovi znaci će imati najviše sreće do 17. juna

GS
Ovi znaci će imati najviše sreće do 17. juna

Postoje dobre vijesti za pet horoskopskih znakova - pred njima će biti sjajna nedjelja . Osjećaće se opušteno i srećno tokom cijele ove nedjelje.

Hajde da provjerimo koji su to miljenici zvijezda.

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovima se savjetuje da idu tamo gdje njihov duh može da procvjeta. To je za vas kosmička poruka. Ljudi koji nisu voljni da se promijene ne bi trebalo da budu primorani da mijenjaju svoju svakodnevnu rutinu. Umjesto toga, uživajte u životu u potpunosti i bavite se svojim strastima.

Čeka se beskrajno uživanje. Ova nedjelja će biti srećna nedjelja za vas i možete uživati u njoj do kraja.

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi treba sa preuzmu smjele akcije i zgrabe svoju budućnost. Upravo sada, imaju neki vjetar u leđa kao kosmički dar. Iskoristite ovo i dostignite visine za koje ste možda ranije verovali da su nedostižne. Ovo nije trenutak da dozvolite da vas sputava  sumnja u sebe. Prigrlite sve nove prednosti koje vam se pružaju ove nedelje.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Osjećate kako energija ove nedjelje lebdi u vazduhu. To će vam olakšati da brzo djelujete. Imate praznu listu koju bi trebalo popuniti  jer imate podršku kosmičkih sila. Zato, Lavovi samo naprijed i uradi to s osmijehom. Takođe, morate da odlučite šta želite da radite ove nedjelje: da li želite da provedete vrijeme sa svojim partnerom ili da odete na solo odmor šta god vam odgovara, možete da uradite.

Djevica (23. avgust – 22. septembar)

Ova nedjelja će vas učiniti srećnim u svakom pogledu. Nemojte dovoditi u pitanje energiju koju će vam podariti kosmičke sile. Takođe ste u mogućnosti poradite na svojim emocijama. Ne dozvolite da neko drugi donesi odluke umesto vas. Moraćete malo da se pozabavite svojom emotivnom vezom – i da poslušate ono što vam srce govori.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ova nedjelja vam donosi mnogo dobre vibracije. Prepustite se svojim žudnjama i dozvolite da ispuni vaš duh. Takođe, ova energija vas podstiče da preuzmete odgovornost za svoju budućnost i pokažete hrabrost. Jednom kada donesete odluku, ništa vas ne može zaustaviti. Ova nedjelja će vas natjerati da shvatite svoje stvarne potrebe i želje, pa iskoristite ovu energiju i radeći na njima, piše lepotaizdravlje.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana