Ови парови хороскопа нису идеални, али могу да успију

Агенције
Ови парови хороскопа нису идеални, али могу да успију

Опште је правило да ватра добро функционише са ваздухом, док земља добро дјелује с водом.

Међутим, то не значи да се љубав и срећа не могу пронаћи на другим странама Зодијака.

Ован и Рак

Ован и Рак изгледају као лоша комбинација од самог почетка. Као прво, Ован је импулсивни ватрени знак који воли да буде у покрету, док је Рак осјетљив водени знак који воли дом. Рак, који је пун љубави и подршке, помоћи ће Овну да се осјећа угодније у вези својих осјећања, док ће Ован помоћи Раку да открије страственију страну. Све у свему, у овој вези може бити много дубине.

Бик и Вага

Ваздушни знак попут Ваге и земљани попут Бика не представљају најбољи пар због својих неспојивих елемената. Бик је врло приземан, успорен и више воли да зна шта ће се слиједеће догодити, док је Вага непредвидљивија и прилично често мијења мишљење. Међутим, ово двоје могу да функционишу због повезаности с Венером, планетом љубави. Због заједничке владајуће планете, оба знака цијене лепоту, романтику и фине ствари у животу. И Вага и Бик такође су орјентисани на преданост. Без обзира на разлике, потрудиће се да веза успије.

Лав и Јарац

Један од највећих разлога због којих је ова комбинација неспојива јесте тај што Лавови траже пуно пажње од свог партнера. Такође, Јарчеви су познати по томе да им је посао на првом мјесту. Упркос томе, ово необично упаривање може да успије. Јарац такође може да помогне Лаву да се усредсреди, док ће Лав помоћи Јарцу да се опусти. Оба знака су на свој начин преамбициозна. Лав жели да буде звијезда, док Јарац жели да буде извршни директор велике фирме. Све у свему, могу да буду “врућ” пар.

Дјевица и Лав

Још једна комбинација земље и ватре која може да створи изазовну везу. На примјер, Девици је потребно пуно увјеравања, емоционалне стабилности и дослиједног неговања да би осећала да је њихов однос добар. Иако Лаву није проблем да изрази своја осјећања или постане емотиван, они не обраћају увијек велику пажњу на то како је њиховом партнеру. Није да их није брига, они су једноставно презаузети собом. Међутим, ако је Лав с Меркуром или Венером у Девици, то чини разлику. То приземљује њихову ватрену енергију и онда стварно добро сарађују с Девицом. Такође, Лав може да буде врло забаван за Девице и помогне им да престану да буду толико критичне.

Вага и Шкорпија

Како Меркур и Венера путују врло близу Сунца, обично постоји прилично пуно Вага с положајима Шкорпије, и обрнуто. То олакшава ову везу, а присутне су и многе предности. Вага ће унијети романтику у везу, док ће Шкорпија унијети страст. Одмах ће осјетити привлачност и уживаће истражујући једно друго.

Водолија и Рак

Традиционално, ова два знака не функционишу добро заједно. Рак је топао и нежан у везама, док су Водолије дистанциране. Међутим, Рак је можда управо оно што Водолији треба. Рак извлачи осјетљивост из свих особа које среће и подстиче их да се осјећају довољно сигурно да се смију и плачу, а то може да буде катарзично за хладну Воделију. Водолије ће такође помоћи традиционалнијим Раковима да другачије гледају на свијет. Као и свака комбинација хороскопских знакова, и ово двоје мораће да се потруде да пронађу златну средину која одговара обома. Све у свему, имају пуно тога да науче једно од другог.

Рибе и Стријелчеви

Рибе и Стријелчеви примери су два знака која имају врућу сексуалну напетост због иритације коју осећају једно према другом. Стрелац Рибама дјелује превише незрело и непромишљено, док Рибе могу изгледати превише чудно Стрелчевима. Пуно ће се свађати, али нешто ће их увијек терати да се врате једно другом. И Рибе и Стрелчеви такође имају везу с Јупитером, што додатно учвршћује њихову везу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана