Ovi parovi horoskopa nisu idealni, ali mogu da uspiju

Agencije
Ovi parovi horoskopa nisu idealni, ali mogu da uspiju

Opšte je pravilo da vatra dobro funkcioniše sa vazduhom, dok zemlja dobro djeluje s vodom.

Međutim, to ne znači da se ljubav i sreća ne mogu pronaći na drugim stranama Zodijaka.

Ovan i Rak

Ovan i Rak izgledaju kao loša kombinacija od samog početka. Kao prvo, Ovan je impulsivni vatreni znak koji voli da bude u pokretu, dok je Rak osjetljiv vodeni znak koji voli dom. Rak, koji je pun ljubavi i podrške, pomoći će Ovnu da se osjeća ugodnije u vezi svojih osjećanja, dok će Ovan pomoći Raku da otkrije strastveniju stranu. Sve u svemu, u ovoj vezi može biti mnogo dubine.

Bik i Vaga

Vazdušni znak poput Vage i zemljani poput Bika ne predstavljaju najbolji par zbog svojih nespojivih elemenata. Bik je vrlo prizeman, usporen i više voli da zna šta će se slijedeće dogoditi, dok je Vaga nepredvidljivija i prilično često mijenja mišljenje. Međutim, ovo dvoje mogu da funkcionišu zbog povezanosti s Venerom, planetom ljubavi. Zbog zajedničke vladajuće planete, oba znaka cijene lepotu, romantiku i fine stvari u životu. I Vaga i Bik takođe su orjentisani na predanost. Bez obzira na razlike, potrudiće se da veza uspije.

Lav i Jarac

Jedan od najvećih razloga zbog kojih je ova kombinacija nespojiva jeste taj što Lavovi traže puno pažnje od svog partnera. Takođe, Jarčevi su poznati po tome da im je posao na prvom mjestu. Uprkos tome, ovo neobično uparivanje može da uspije. Jarac takođe može da pomogne Lavu da se usredsredi, dok će Lav pomoći Jarcu da se opusti. Oba znaka su na svoj način preambiciozna. Lav želi da bude zvijezda, dok Jarac želi da bude izvršni direktor velike firme. Sve u svemu, mogu da budu “vruć” par.

Djevica i Lav

Još jedna kombinacija zemlje i vatre koja može da stvori izazovnu vezu. Na primjer, Devici je potrebno puno uvjeravanja, emocionalne stabilnosti i doslijednog negovanja da bi osećala da je njihov odnos dobar. Iako Lavu nije problem da izrazi svoja osjećanja ili postane emotivan, oni ne obraćaju uvijek veliku pažnju na to kako je njihovom partneru. Nije da ih nije briga, oni su jednostavno prezauzeti sobom. Međutim, ako je Lav s Merkurom ili Venerom u Devici, to čini razliku. To prizemljuje njihovu vatrenu energiju i onda stvarno dobro sarađuju s Devicom. Takođe, Lav može da bude vrlo zabavan za Device i pomogne im da prestanu da budu toliko kritične.

Vaga i Škorpija

Kako Merkur i Venera putuju vrlo blizu Sunca, obično postoji prilično puno Vaga s položajima Škorpije, i obrnuto. To olakšava ovu vezu, a prisutne su i mnoge prednosti. Vaga će unijeti romantiku u vezu, dok će Škorpija unijeti strast. Odmah će osjetiti privlačnost i uživaće istražujući jedno drugo.

Vodolija i Rak

Tradicionalno, ova dva znaka ne funkcionišu dobro zajedno. Rak je topao i nežan u vezama, dok su Vodolije distancirane. Međutim, Rak je možda upravo ono što Vodoliji treba. Rak izvlači osjetljivost iz svih osoba koje sreće i podstiče ih da se osjećaju dovoljno sigurno da se smiju i plaču, a to može da bude katarzično za hladnu Vodeliju. Vodolije će takođe pomoći tradicionalnijim Rakovima da drugačije gledaju na svijet. Kao i svaka kombinacija horoskopskih znakova, i ovo dvoje moraće da se potrude da pronađu zlatnu sredinu koja odgovara oboma. Sve u svemu, imaju puno toga da nauče jedno od drugog.

Ribe i Strijelčevi

Ribe i Strijelčevi primeri su dva znaka koja imaju vruću seksualnu napetost zbog iritacije koju osećaju jedno prema drugom. Strelac Ribama djeluje previše nezrelo i nepromišljeno, dok Ribe mogu izgledati previše čudno Strelčevima. Puno će se svađati, ali nešto će ih uvijek terati da se vrate jedno drugom. I Ribe i Strelčevi takođe imaju vezu s Jupiterom, što dodatno učvršćuje njihovu vezu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana