Ови хороскопски знакови важе за безобзирне

klix.ba
Ови хороскопски знакови важе за безобзирне

Љубазност није на врху свачије листе приоритета, а њена одсутност посебно је карактеристична за ове хороскопске знакове.

Сигурно сте се срели с људима који не обраћају пажњу да ли су према вама љубазни или не, и не узимају у обзир ваше потребе и осјећаје. За такво њихово понашање можда је крив хороскопски знак у ком су рођени јер неки од њих немају времена за тактизирање, док други имају друге разлоге за такво понашање.

Јарац

Јарчеви нису непристојни, него су само амбициозни и усредсређени на свој циљ. Они могу да се толико унесу у посао да и не схватају како су непристојни. Они нису злобни ни непажљиви, него само немају времена јер имају превише тога што треба да ураде па се догађа да потпуно забораве да вам се јаве или не обраћају пажњу на оно о чему им говорите. Имајте на уму да су Јарчеве намере добре и да ће они увијек бити ту када вам буде потребна помоћ.

Ован

Овнови су превише нестрпљиви и импулсивни да би били љубазни. Знају да изговоре прво што им падне на памет, не размишљајући како ће се то одразити на саговорника. Ако имају мало стрпљења и све држе под контролом, успијевају да не буду груби и непромишљени. Као и Јарчеви, и Овнови имају пуно тога што желе да ураде и неће губити вријеме на ствари које сматрају непотребним.

Водолија

Водолије могу да дјелују дистанцирано и резервисано. Оне не воле да учествују у туђим драмама и не желе да постану претјерано емоционални ни пред ким. Могу да буду непредвидиви, а ако не желе да се баве нечим, могу то да саопште на груб начин. Водолије имају пуно тога на уму и увијек покушавају да нађу ријешење за проблеме па некад не воде рачуна о томе да ли су љубазни.

Лав

Лавовима је живот препун догађаја па не стигну како треба све да испрате. Због тога љубазност није на листи њихових приоритета. Они нису нељубазни, него су због свега онога што имају на уму често одсутни и могу потпуно да забораве да би требало да буду љубазни. За Лавове је најбоље да се усредсреде на једну ствар, него да се распростру на све стране и нешто погријеше.

Дјевица

Дјевице превише размишљају о томе да ли ће бити љубазне и да ли ће имати лијепе манире. Због тога могу да дјелују људима као да су нељубазне јер су превише истрајне у свом труду. Рођени у овом хороскопском знаку не желе да повреде ничије осјећаје, али понекад могу да буду до те мјере оптерећени разним стварима које су обећали тако да љубазност остављају по страни, преноси klix.ba. Због сталне тежње за савршеношћу дешава се да им је нарушено самопоуздање због чега се некад понесу и нељубазно, несвијесни да то раде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана