Ovi horoskopski znakovi važe za bezobzirne

klix.ba
Ovi horoskopski znakovi važe za bezobzirne

Ljubaznost nije na vrhu svačije liste prioriteta, a njena odsutnost posebno je karakteristična za ove horoskopske znakove.

Sigurno ste se sreli s ljudima koji ne obraćaju pažnju da li su prema vama ljubazni ili ne, i ne uzimaju u obzir vaše potrebe i osjećaje. Za takvo njihovo ponašanje možda je kriv horoskopski znak u kom su rođeni jer neki od njih nemaju vremena za taktiziranje, dok drugi imaju druge razloge za takvo ponašanje.

Jarac

Jarčevi nisu nepristojni, nego su samo ambiciozni i usredsređeni na svoj cilj. Oni mogu da se toliko unesu u posao da i ne shvataju kako su nepristojni. Oni nisu zlobni ni nepažljivi, nego samo nemaju vremena jer imaju previše toga što treba da urade pa se događa da potpuno zaborave da vam se jave ili ne obraćaju pažnju na ono o čemu im govorite. Imajte na umu da su Jarčeve namere dobre i da će oni uvijek biti tu kada vam bude potrebna pomoć.

Ovan

Ovnovi su previše nestrpljivi i impulsivni da bi bili ljubazni. Znaju da izgovore prvo što im padne na pamet, ne razmišljajući kako će se to odraziti na sagovornika. Ako imaju malo strpljenja i sve drže pod kontrolom, uspijevaju da ne budu grubi i nepromišljeni. Kao i Jarčevi, i Ovnovi imaju puno toga što žele da urade i neće gubiti vrijeme na stvari koje smatraju nepotrebnim.

Vodolija

Vodolije mogu da djeluju distancirano i rezervisano. One ne vole da učestvuju u tuđim dramama i ne žele da postanu pretjerano emocionalni ni pred kim. Mogu da budu nepredvidivi, a ako ne žele da se bave nečim, mogu to da saopšte na grub način. Vodolije imaju puno toga na umu i uvijek pokušavaju da nađu riješenje za probleme pa nekad ne vode računa o tome da li su ljubazni.

Lav

Lavovima je život prepun događaja pa ne stignu kako treba sve da isprate. Zbog toga ljubaznost nije na listi njihovih prioriteta. Oni nisu neljubazni, nego su zbog svega onoga što imaju na umu često odsutni i mogu potpuno da zaborave da bi trebalo da budu ljubazni. Za Lavove je najbolje da se usredsrede na jednu stvar, nego da se rasprostru na sve strane i nešto pogriješe.

Djevica

Djevice previše razmišljaju o tome da li će biti ljubazne i da li će imati lijepe manire. Zbog toga mogu da djeluju ljudima kao da su neljubazne jer su previše istrajne u svom trudu. Rođeni u ovom horoskopskom znaku ne žele da povrede ničije osjećaje, ali ponekad mogu da budu do te mjere opterećeni raznim stvarima koje su obećali tako da ljubaznost ostavljaju po strani, prenosi klix.ba. Zbog stalne težnje za savršenošću dešava se da im je narušeno samopouzdanje zbog čega se nekad ponesu i neljubazno, nesvijesni da to rade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana