Ови хороскопски знакови су незрели и често се понашају дјетињасто

ГС
Foto: Илустрација

Не може свако увијек бити промишљен, одлучан и озбиљан. Неки људи понашају се незрелије од својих вршњака па их у околини често сматрају дјетињастима. Ако сте рођени у једном од ових хороскопских знакова, велике су шансе да су и вас за то оптужили.

Ован

Иако су одлучни, то је више одраз њихових жеља и потреба него онога што ситуација захтијева. Њихови напади љутње код других често изазивају напетост, а импулсивност их доводи у невоље. Превише су драматични, љуте се око ситница и слабо се контролишу па их се често назива дјетињастима и непромишљенима.

Рак

Изузетно су осјетљиви, а њихове су реакције и изјаве често незреле. Познати су по томе што се лако увриједе, а тада се попут повријеђеног дјетета повуку у себе и дуре се. Њихове дубоке емоције и осјетљива природа често доводе до прљавих игрица ума, манипулације и сплеткарења.

Стријелац

Стријелци су познати по непредвидивом понашању, које укључује непоузданост, незрелост и одуговлачење с обавезама или обећањима. Непромишљени су и брутално искрени па чак и онда када је потребно показати мало такта и дипломатије. Управо зато својим изјавама неријетко некога повриједе, а да тога нису ни свјесни.

Близанци

За њих се каже да су двије особе у једној, а једна од њихових особности често је дјетињаста. Понекад се понашају попут несташног дјетета, а понекад попут зреле одрасле особе. Познати су по својој брзоплетости, а ако не добију оно што желе, увриједе се и тада могу натјерати друге да се осјећају кривима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана