Ovi horoskopski znakovi su nezreli i često se ponašaju djetinjasto

GS
Foto: Ilustracija

Ne može svako uvijek biti promišljen, odlučan i ozbiljan. Neki ljudi ponašaju se nezrelije od svojih vršnjaka pa ih u okolini često smatraju djetinjastima. Ako ste rođeni u jednom od ovih horoskopskih znakova, velike su šanse da su i vas za to optužili.

Ovan

Iako su odlučni, to je više odraz njihovih želja i potreba nego onoga što situacija zahtijeva. Njihovi napadi ljutnje kod drugih često izazivaju napetost, a impulsivnost ih dovodi u nevolje. Previše su dramatični, ljute se oko sitnica i slabo se kontrolišu pa ih se često naziva djetinjastima i nepromišljenima.

Rak

Izuzetno su osjetljivi, a njihove su reakcije i izjave često nezrele. Poznati su po tome što se lako uvrijede, a tada se poput povrijeđenog djeteta povuku u sebe i dure se. Njihove duboke emocije i osjetljiva priroda često dovode do prljavih igrica uma, manipulacije i spletkarenja.

Strijelac

Strijelci su poznati po nepredvidivom ponašanju, koje uključuje nepouzdanost, nezrelost i odugovlačenje s obavezama ili obećanjima. Nepromišljeni su i brutalno iskreni pa čak i onda kada je potrebno pokazati malo takta i diplomatije. Upravo zato svojim izjavama nerijetko nekoga povrijede, a da toga nisu ni svjesni.

Blizanci

Za njih se kaže da su dvije osobe u jednoj, a jedna od njihovih osobnosti često je djetinjasta. Ponekad se ponašaju poput nestašnog djeteta, a ponekad poput zrele odrasle osobe. Poznati su po svojoj brzopletosti, a ako ne dobiju ono što žele, uvrijede se i tada mogu natjerati druge da se osjećaju krivima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana