Ови хороскопски знакови се не подносе, никако не могу заједно

B92
Foto: Arhiva

Откријте о којим знацима је ријеч

Близанци и Близанци

Два пута по две сличне личности стално су на ивици конфликта. Када имате два Близанца, имате две могуц́е ситуације – доживотне најбоље пријатеље или непријатеље. Када су Близанци у питању – нема сиве зоне.

Шкорпија и Водолија

Ради се о две потпуно супротне личности, различитих схватања и жеља. Овакав спој може се чешће суочавати са бројним потешкоћама у слагању које могу долазити до изражаја услед различитих интересовања, размишљања, ставова, жеља и потреба. Водолије су толико опуштене, отворене и хировите да то излуђује Шкорпије.


Вага и Ован

Иако Ваге нису слободне као Водолије, обично безбрижно држе „главу у облацима“. У њиховом свијету је све лијепо и равнотежа је кључна. Једини знак са којим Вага може доц́и у сукоб је Ован. Сукоб личности – ватрени знак који жели да одржи мир против тврдоглавог знака који је увијек у праву, је практично рат свјетских размјера.

Лав и Бик

Лав и Бик би могли да буду одличан пар јер се супротности привлаче, али њима је тешко да склопе пријатељство. Потреба Лавова да буде лојалан је у супротности са потребом Бика да учини све што може како би добио оно што жели.

Рак и Рибе

И Рибе и Ракови су веома осјетљиви тако да је логично да буду добри пријатељи, али то није истина и није применљиво у пракси. Иако су оба знака емотивна, своје емоције показују на другачији начин и никако не могу да пронађу заједнички језик.

Ован и Ован

Гора комбинација од два Близанца су два Овна. Када су обоје тврдоглави у односу и не желе да одсутпе од својих ставова, то је увод у куршлуш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана